IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокля с възглавница – новият тренд в Instagram

15 април 2020 12 30

Есил Дюран се включи в #pillowchallenge

Instagram

Скуката по време на социална изолация накара жените да измислят най-различни предизвикателства, с които да останат активни и същевременно да събират харесвания в социалните мрежи. След като много известни личности публикуваха снимки без грим, доста жени добиха смелост и качиха своите, за да покажат, че не е нужно да слагат нищо на лицето си, за да изглеждат добре. Други пък се запалиха по детските снимки или споделянето на съвети за спортуване вкъщи.

След като ви разказахме как ноктите под карантина станаха доста популярни в Instagram, днес ще ви представим един нов тренд, свързан с дрехите – рокля с възглавница.

Ако сте се самоизолирали и работите от вкъщи, едва ли се нагласяте в най-хубавите си дрехи всеки ден. Признайте си – стоите по пижама или някой развлечен анцуг, които са ви най-удобни. А и кой ще ви види? Нали не излизате никъде! Е, подтикнати от това, жените от различни страни по света запълниха свободното време, като си направиха нестандартни дрехи – от любимите възглавници.

Все пак, възглавницата е едно от нещата, което ползваме често тези дни. Тя трябва да е мека и удобна, за да имаме качествен сън. Но за новото предизвикателство това няма никакво значение. Важното е да е голяма и по-хубава на външен вид, за да може да я сложите на корема си и да я пристегнете с по-голям колан. Получава се сладка минирокля. 

„Най-новата ми рокля – от колекция „Карантина 2020“, пише жена към своята снимка с възглавница. 

Търсейки начини за забавление, много дами се включват в предизвикателството, като качват свои снимки с възглавници. Някои пък пробват номера с колана на своите дъщери, за да ги развличат докато са у дома. 

Есил Дюран бе първата българска звезда, която публикува снимка с възглавница. 

„Модното предизвикателство прието... в следващите дни с рокля от олекотена завивка“, пошегува се тя. Нейните фенове пък я поздравиха за смелия избор и не пропуснаха да отбележат колко добре изглежда. 

Забавните снимки може да откриете с хаштаговете #pillowchallenge и #pillowdress. Сред тях ще видите и някои забавни кадри на мъже, решили да си направят майтап.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари