IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орлин Павлов показа жените на живота си

1 април 2021 17 40

Певецът сподели очарователна семейна снимка

БГНЕС

Орлин Павлов сподели в Instagram очарователна семейна снимка, на която се виждат двете прекрасни жени, които напоследък са с главна роля в живота му. Това са дъщерята на усмихнатия певец – Елизабет и нейната красива майка Диана Великова. Орлин е озаглавил снимката със закачливото заглавие на песента от филма „Цар Лъв“ – „Хакуна Матата“.

Освен това Павлов е сложил таговете „любов“, „семейство“ и „усмивка“, които показват ясно какво е разположението на духа му, откакто стана семеен мъж. От кадъра се вижда още, че наследницата на Орлин е наследила неговите големи, светли очи, съчетани с нежните черти и къдравата коса на майка си. На въпросната снимка половинката на певеца, която медиите у нас оприличават със съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, носи диадема на еднорог, може би „взета назаем“ от Елизабет.

Всъщност, откакто стана баща на почти 40 години, талантливият изпълнител редовно споделя снимки на красивото си момиченце, с което очевидно е много горд. Неговата половинка Диди пък преди няколко дни качи в своя профил в социалната мрежа снимки на Елизабет в компанията на синовете на Деян Славчев – Део и съпругата му Мариана Славчева – Борислав и Теодор.

Елизабет и Теодор са връстници, като и двамата са родени през 2019-а. Съпругите на Орлин и Део пък са най-добри приятелки, като може би освен майчинството, ги свързва и фактът, че във вените и на двете българки тече смесена кръв.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlin Pavlov (@orlinpavlov)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари