IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деси Слава вече не е платинена блондинка!

5 април 2021 14 50

Певицата изневери на русото и промени драстично визията си

Istock

След Емилия и друга попфолк звезда изневери на платиненорусия цвят, а именно Деси Слава. Вчера тя изненада последователите си в Instagram с нова прическа, която драстично промени визията и излъчването ѝ. Деси сподели снимка с новия цвят на косата си в социалната мрежа, като попита феновете си: „Как ме намирате с този цвят?“.

Русата доскоро коса на певицата в момента съчетава няколко сходни нюанса от тъмнокестеняво в основата с преход към по-светлорусо по краищата. Визията ѝ е сякаш по-безгрижна и младежка. Деси е боядисана с модерната техника „омбре“.

Талантливата певица е събрала повече от четири хиляди харесвания за своето селфи, но и доста противоречиви коментари. Някои нейни последователи не са никак очаровани от факта, че тя е изневерила на русия цвят, тъй като винаги е била една от култовите блондинки в попфолк жанра.

Други нейни фенове пък са заявили, че по-тъмните нюанси много ѝ отиват, тъй като има нежни и красиви черти на лицето, които се подчертават добре от кестенявия цвят.

Друг последовател на Деси пък ѝ е предложил директно да пробва черния цвят на косата за още по-драстична промяна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари