IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деси Слава разпуска в Дубай

2 април 2021 15 00

Критикуват певицата заради корекции

IStockphoto

Деси Слава се отдаде на почивка на топло. Подобно на свои колежки, които се завърнаха с тен от Занзибар и Малдивите, певицата избра да разпусне в Дубай. Това става ясно от профила ѝ в Instagram.

Изпълнителката сподели кадър от вечерната си разходка. На него се вижда, че компания ѝ прави не кой да е, а големият ѝ син Майки.

Певицата е заложила на рокля тип „риза“ и сандали на висок ток. Момчето ѝ също не ѝ отстъпва по стил.

Снимката най-вероятно е направил приятелят на фолкфурията – боксьорът Благой Найденов.

И докато Деси е споделила само един кадър от Обединените арабски емирства, синът ѝ е бил доста по-активен в социалната мрежа през последните дни. Там той показва кадри от пустинята.

През последните няколко седмици Деси Слава привлече вниманието към себе си, като се появи с по-различно лице. Според запознати, тя си е направила няколко корекции, за които феновете не ѝ спестиха своите критики.

„Деси, защо ти трябваше и ти да си пипаш лицето? Преди намесата на доктора много повече ми харесваше визуално. Защо бе хора, що се загрозявате...“, Деси... Какво се е случило с лицето ти?“, питат последователите ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари