IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Баща за пример: Адам Лавин облече рокля заради дъщерите си

8 април 2021 09 00

Изпълнителят сподели рядък семеен кадър

Снимка: БГНЕС

Когато не знаеш какво да носиш, заложи на розова рокля.

Това явно е мотото в дома на Адам Лавин и Бехати Принслу. Въпреки че изпълнителят и моделката на Victoria's Secret са свикнали да носят дизайнерски тоалети в респективните си кариери, последният им ансамбъл наистина зарадва феновете им.

Лавин използва социалната мрежа Instagram, за да сподели рядък семеен кадър, на който се вижда как той, съпругата му и двете им дъщери – Дъсти и Джио, са облечени в еднакви розови рокли. На кадъра четиримата са застанали с гръб към камерата и са се хванали за ръце, като част от татуировките на Адам се показваха от тоалета. Той беше комбинирал роклята със сини маратонки, а съпругата му добави към своята и жълти панталони.

„Момичетата просто искат да се забавляват“, написа фронтменът на Maroon 5, добавяйки и емотиконка на маникюр. Семейната снимка идва само два месеца, след като Бехати отбеляза третия рожден ден на Джио. „Най-добрата ми приятелка навърши 3“, написа гордата майка под кадър, на който позира с момиченцето.

И Адам, и Бехати се опитват да държат личния живот на децата си далеч от светлината на прожекторите и социалните мрежи. Въпреки че споделят техни снимки, родителите много рядко показват лицата на дъщерите си. През последните години двойката не споделя и детайли от семейния си живот, като не присъстват и на светски събития.

Мълчанието им беше нарушено, след като миналата година се появиха слухове, че Бехати отново е бременна. През март 2020-а тя публикува снимка, за която много от феновете ѝ сметнаха, че е от ултразвук. По това време източник заяви, че моделката не е бременна, а снимката е публикувана по случайност от една от дъщерите ѝ.

„Хора, това не е ултразвук. Дъсти някак си се докопа до телефона ми и е публикувала тази снимка от колекцията ми. Помислих, че е странно интересна и затова я оставих. Но сега всеки започна да ми честити третата бременност. Всъщност това е много близък план на черно-бели спортни панталони“, заяви Принслу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари