IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ванеса Брайънт: 1-годишната ми дъщеря е копие на Коби и Джиана

9 април 2021 10 40

Според съпругата на покойния баскетболист, Капри дори ходи като баща си

Снимка: Getty

Какъвто бащата, такава и дъщерята.

Ванеса Брайънт сподели снимка на едногодишната си дъщеря, с която искаше да покаже колко много момиченцето прилича на баща си Коби. Според моделката, Капри е копие на покойния баскетболист и 13-годишната Джиана, които загинаха в катастрофа с хеликоптер в началото на 2020 година.

„Тя гледа като Коби. Двойник на тати и Джиджи“, написа Ванеса под кадъра в социалните мрежи. Тя е успяла да заснеме Капри, която гледа в далечината и ако се вгледаме внимателно в лицето ѝ, наистина можем да открием прилика с погледа на Коби. Публикацията идва само два месеца, след като Брайънт заяви, че най-малката ѝ дъщеря има походката на баща си и сестра си.

В социалните мрежи се появи снимка на Капри от семейната ски ваканция. Момиченцето беше подходящо облечено за студеното време, носейки бяло яке, шапка, ръкавици и ботуши. „Коко. Капри върви като Коби и Джиджи“, написа Ванеса под кадъра. Тя също така сподели и снимка на 4-годишната си дъщеря Бианка, която носи розовите ски очила на Джиана.

В скорошно интервю за списание People Брайънт говори за своите „силни, безстрашни, възпитани и мили“ дъщери и как те са ѝ помогнали да се справи със загубата на Коби и Джиана. Тя споделя, че често има лоши дни, но се опитва да се стегне заради момичетата си и да им създаде поводи за усмивки. „Винаги търся светлината в тъмното“, допълва моделката.

Ванеса казва, че децата ѝ могат да бъдат пример за младото поколение и самата тя се вдъхновява от постъпките и държанието им. „Момичетата ми помогнаха да се усмихвам въпреки болката. Те ми дадоха сила“, категорична е тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари