IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Брейди за Жизел Бюндхен: Тя ме прави по-добър човек

13 април 2021 10 40

Двамата отбелязаха 12 години брак през февруари

Снимка: Getty

Том Брейди се обясни в любов на съпругата си Жизел Бюндхен и заяви, че тя е човекът, който поддържа брака им стабилен.

Двойката отпразнува 12-тата си годишнина през февруари, а наскоро състезателят по американски футбол сподели тайната на семейното щастие. Според него, Жизел е тази, която трябва да бъде поздравена за запазването на любовта през всичките тези години. Супермоделът и Брейди имат две деца – 11-годишния Бенджамин и 8-годишната Вивиан. Футболистът има и 13-годишен син от предишна връзка.

„Тя е тази, която поддържа семейството и прави повечето жертви. Тя ме кара да бъда по-добър човек“, казва Том в предаването Good Morning America. Той допълва, че се опитва по всякакъв начин да държи децата си здраво стъпили на земята, въпреки звездния статут на родителите им. Казва, че постоянно им обяснява колко здраво трябва да работят, за да постигнат целите си и че трябва да разчитат на себе си, а не на името си.

През февруари Том и Жизел отбелязаха 12 години брак, разменяйки си мили пожелания в социалните мрежи. „Честита годишнина! Не мога да си представя по-добра съпруга и по-добър партньор“, написа Брейди под семейна снимка от последния Супербол. Той допълни, че Бюндхен е най-милият и отдаден човек, когото познава и винаги знае кое е правилно, превръщайки се в чудесен пример за децата им.

В своя публикация супермоделът пък избра няколко общи снимки със съпруга си, под които написа, че няма нещо, което да обича повече от семейството си. „Няма друг човек, с когото бих споделила живота си. Обичам те!“, завърши Жизел.

Семейството на Жизел Бюндхен и Том Брейди е наистина звездно. Двамата са изключително успешни в кариерите си. Докато всички знаем, че Бюндхен е един от най-популярните модели на 90-те, то съпругът ѝ също не остава по-назад с постиженията си. Той става 7 пъти шампион на Супербол, 5 пъти е избран за най-полезен играч на Супербол, като към това можем да добавим 3 пъти най-полезен играч на Националната футболна лига и 2 пъти най-добър офанзивен играч на годината. Том Брейди е считан за най-добрият куотърбек на всички времена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари