IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Илон Мъск си направи извънземна татуировка

13 април 2021 14 40

Певицата Граймс изуми феновете си с откачен татус с бяло мастило

БГНЕС

Приятелката на Илон Мъск – певицата и художничка Граймс (Grimes) шокира последователите си в Instagram със своята доста странна и болезнена татуировка.

Според канадската музикантка, чието истинско име е Клер Елис Баучер, големите драскотини по гърба ѝ са: „красиви извънземни белези“. 33-годишната майка на най-малкото дете на милиардера е покрила с този татус целия си гръб и е споделила с феновете си топлес снимки в социалната мрежа.

До снимките тя е написала и кои са авторите на нейната странна татуировка, добавяйки обяснението: „Изпълнен гръб с бяло мастило, направени от @tweakt, с помощ от мозъка на извънземния компютър @nusi_quero. Нямам добра снимка, защото ме боли прекалено много и трябва да спя ха-ха, и ще бъде червено за няколко седмици, но ще бъдат красиви чужди белези.“

Доста от последователите на Граймс останаха смаяни от поразителния татус, като един от тях дръзна да напише това, което повечето хора си мислят, а именно: „Татуировката прилича на случайни драсканици.“.

Все пак сред феновете ѝ има такива, които са останали очаровани и са написали: „Тази татуировка изглежда великолепно и не е от този свят!“

Татусът на Граймс се появява само няколко седмици, след като тя разкри стремежите си да се премести да живее на Марс, дори ако това изисква „труд до смърт“.

Поп сензацията заяви още, че се надява да отлети до Червената планета, след като навърши 50 години, за да помогне за създаването на човешка колония там. Шансовете ѝ за успех се подпомагат все пак от факта, че тя излиза със собственика на компанията SpaceX, който също планира да създаде марсианска цивилизация.

Граймс започна връзката си с 49-годишния изпълнителен директор на Tesla през 2018 г. Те дебютираха отношенията си на Met Gala през май 2018 г. Двамата се сдобиха и с първото си общо дете през май 2020 г. като кръстиха сина си с чудатото име X Æ A-Xii.

Освен бебе от Граймс южноафриканският технологичен магнат има още пет деца от предишния си брак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари