IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голият Дейвид Бекъм показва мускули в залата

30 април 2024 18 00

Нова сексапилна снимка от бившия футболист

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дейвид Бекъм ни напомня, че винаги е добро време за тренировка, особено сега, преди празниците. 

Бившият английски национал по футбол показа впечатляваща форма на 48 години, публикувайки гола снимка в социалните мрежи. Преди няколко дни Бекъм се превърна в ангел за своите последователи, особено за женската част, когато позира в домашния си фитнес само по боксерки. От оскъдната светлина, която озарява само лицето на Дейвид като един ореол, се вижда, че той не пропуска физическите активности и продължава да поддържа завидна форма.

„Всичко е въпрос на правилна светлина. Благодаря на моя осветител Виктория Бекъм“, пошегува се Бекъм в описанието.

Светлината блести точно в лицето на Дейвид, осветявайки частично гърдите и част от множеството му татуировки. Той също така отбеляза Боби Рич, който описва себе си като „треньор по представяне“ в своята биография в Instagram.

Публикацията на бившия футболист идва скоро след като той и семейството му отпразнуваха 50-ия рожден ден на Виктория със звездно парти, организирано на 20 април в Oswald's – ексклузивен клуб в Лондон, достъпен само за членове. Всички бивши колежки на дизайнерката от Spice Girls бяха сред гостите, като дамите се събраха и за едно импровизирано изпълнение на песента Stop. След партито Виктория бе изнесена на гръб от съпруга си, тъй като все още се възстановява от контузия на крака.

Децата на известната двойка – 12-годишната Харпър, 25-годишният Бруклин, 21-годишният Ромео и 19-годишният Круз – бяха на купона заедно с Марк Антъни, Ева Лонгория, Гордън Рамзи, Том Круз и много други.

Фитнес мотивация – голият Дейвид Бекъм показа перфектна физика

Дейвид Бекъм посвети нова татуировка на Виктория

24 години щастие – Виктория и Дейвид Бекъм

„Все още не мога да повярвам колко специална ме накара да се чувствам тази вечер, на моя рожден ден, тази цяла седмица, както и през всичките години, в които сме заедно. Благодаря ти. Обичам те страшно много... Искрена съм“, написа Виктория към Дейвид след празненството.

Бившият футболист също сподели снимки от събитието в своя профил в Instagram. Той носеше класически костюм, докато съпругата му избра пастелна рокля с флорални детайли. Бекъм изрази любовта си към Виктория, пишейки че 50-те години никога не са изглеждали по-добре. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари