IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Поли Генова стана на 2 години

13 април 2021 15 00

Тя му посвети песен

БГНЕС

Синът на Поли Генова стана на 2. По този повод певицата сподели няколко снимки с детето и неговия баща.

„Честит 2-ри Рожден Ден, Дани! Обожаваме те и всеки ден ти благодарим, че си ни избрал за свои Мама и Papa!“, написа щастливата майка.

Генова уточни, че заради ангажиментите си в „Като две капки вода“, не е успяла да празнува с момченцето и най-близките, но за сметка на това то е било с нея по време на репетиции.

„Посвещавам изпълнението ми на песента “Non, je ne regrette rien“ на теб, мое скъпо момче“, написа още Поли, говорейки за превъплъщението в образа на Едит Пиаф.

След като стана майка, Поли Генова рестартира своята кариера. Няколко месеца след раждането на малкия Даниел, тя отново се завърна на сцената и промени коренно визията си.

В края на март изпълнителката имаше вълнуваща среща – с Дестини Чукуниер, която спечели Детската Евровизия през 2015 г. Тя сподели, че двете не са се виждали близо 6 години, но за това време нейната колежка вече е изграден артист и продължава да твори хубава музика.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари