IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истинската причина Меган Маркъл да не пристигне за погребението на принц Филип

17 април 2021 18 00

Забраните на лекарите са просто удобно оправдание

Снимка: БГНЕС

След новината за кончината на принц Филип, принц Хари отлетя със спешен полет от Лос Анджелис към Лондон, за да присъства лично на погребението на дядо си. Херцогът на Съсекс пристигна в столицата на Великобритания без жена си. Официалната причина Меган Маркъл да не дойде да се сбогува с починалия е бременността ѝ. Според съобщенията на западните медии лекарите категорично забраняват на херцогинята на Съсекс дълъг полет поради факта, че тя е в напреднала бременност.

Източници, близки до Меган Маркъл обаче, заявиха пред DailyMail, че тя е останала в Калифорния, защото „не иска да бъде в центъра на вниманието“. Ако пристигне в Лондон, херцогинята се страхува да се превърне в главна фигура за новините във Великобритания, защото разговорите около цяла поредица от нейните скандални изявления в интервю с Опра Уинфри все още не стихват.

В същото време приятелите на Маркъл подчертават, че херцогинята на Съсекс винаги е имала „специална връзка с Филип и тя го е обожавала“ и несъмнено би приела за чест да се сбогува с него. Дори майката на Меган, Дория Рагланд, която категорично забранява на дъщеря си да лети по време на бременността ѝ, се обяви против пътуването до Великобритания – и тя е „категорична“ по този въпрос.

Въпреки това, Маркъл с леко сърце пусна съпруга си да отиде при кралските роднини, отбелязвайки, че за Хари това е чудесна възможност да се поправят отношенията с брат му, принц Уилям и баща му, принц Чарлз. „И самата тя не трябва да бъде там за това“, заключи източник пред изданието.

Отбелязва се, че принц Хари е планирал поредица от лични срещи с роднините си. Може би той все пак ще се опита да възвърне разположението им и да се извини за острите си публични изявления.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари