IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън с опит да помири принцовете Уилям и Хари

15 април 2021 09 00

Това едва ли ще стане в навечерието на погребението на принц Филип

Снимка: БГНЕС

Принц Хари се завърна в Лондон преди няколко дни за погребението на принц Филип, което ще се състои на 17 април. Сега херцогът на Съсекс е под карантина в своята къща Frogmore House, където живее и братовчедка му Юджийн, която наскоро стана майка. С други членове на семейството му, включително по-големия му брат Уилям, Хари все още не се е виждал.

Наследниците на принц Чарлз и принцеса Даяна вече са разговаряли по телефона, но личната им среща, първата през изминалата година, ще се състои само на погребението.

Кейт Мидълтън, която действа като миротворец, се опитва да изглади грубите ръбове в напрежението между Уилям и Хари. Самите херцози разбират, че сега не е подходящият момент за семейни конфликти.

„Те знаят, че няма да бъдат под светлините на прожекторите в събота. Те трябва да почетат паметта на дядо си и да подкрепят баба си – каза източник пред The Daily Telegraph. Искат да прекарат време с цялото семейство и поне веднъж да се съберат в една часова зона. Цялото внимание е насочено към кралицата. Без изключения. Едно семейство“.

От една година принц Хари живее в Калифорния със съпругата си Меган Маркъл и сина им Арчи. Херцогинята не успя да лети до Лондон. Като официална причина бе изтъкната лекарска препоръка, тъй като се намира в последния етап от бременността. Според запознати Елизабет II реагира на решението с разбиране.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари