IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Бийл: Животът с трима мъже ми харесва

19 април 2021 14 40

Актрисата и съпругът ѝ Джъстин Тимбърлейк отглеждат синовете си Финиъс и Сайлъс

Снимка: БГНЕС

Джесика Бийл зарадва феновете си, споделяйки детайли за живота си у дома с тримата си най-важни мъже.

По време на гостуването си в шоуто на Елън Дедженеръс актрисата разкри, че в момента със съпруга си Джъстин Тимбърлейк се опитват да научат 10-месечния си син Финиъс да спи сам. Семейството посрещна второто си момче миналото лято, като успя да запази бременността в пълна тайна и изненада света с новината. Звездите са родители и на 6-годишния Сайлъс, като засега родителите все още не показват лицата на децата.

Тренировката на Финиъс включва доста плач, който изтощава не само бебето, но и родителите му. „Много ни е трудно да го оставим да плаче дори и за няколко минути. Но Финиъс се справи доста добре“, казва Бийл пред Елън. Тя допълва, че това упражнение не е проработило със Сайлъс, тъй като е бил първо дете и никой не е искал да го оставя да плаче. „Сега обаче много добре знаем, че всичко ще бъде наред и детето ни няма да ни намрази“, откровена е актрисата.

Попитана дали отглеждането на две деца е по-трудно от това на едно, тя заяви, че задачата със сигурност не е лесна. „Един приятел ми каза, че едно бебе е много, а две са като хиляда. Точно така се чувстваме. Все едно сме на футболно игрище – един от нас е в едната част на къщата, другият е в другата. Доста лудо преживяване“, казва звездата. Все пак има положителна страна на цялата тази лудост и това е дълбоката връзка, която Сайлъс и Финиъс вече са развили.

„Много е хубаво да ги виждам двамата заедно. И двамата мислят, че другият е много забавен. Сайлъс е актьор и иска да прави шеги, иска цялото внимание върху себе си, така че Фин не го изпуска от очи. Всичко, което Сайлъс прави е смешно и всичко, което Фин прави е смешно. Просто се смеят един на друг по цял ден“.

Миналата година Джесика и Джъстин прекараха голяма част от времето си в Монтана, далеч от пандемията и лудницата на Лос Анджелис. „Това е чудесна почивка за всички, като семейството се опитва да се приспособи към живота с две деца. И Джъстин, и Джесика са много активни и постоянно играят голф, тенис, разхождат се или пък карат сноуборд“, казва източник пред E!News през 2020 година.

А що се отнася до Финиъс и Сайлъс, оказва се, че те нямат нужда от никого другиго, тъй като си прекарват чудесно и само двамата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари