IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 4 години трезвеност – Кели Озбърн пие отново алкохол

21 април 2021 15 00

Звездата казва, че не се гордее с това

БГНЕС

Кели Озбърн издържала без алкохол близо четири години, но наскоро пропила отново. Това призна самата тя в своя профил в Instagram. В своята история 36-годишната звезда качи няколко видеа, в които говори откровено за своя проблем.

Наскоро щерката на Ози Озбърн, която се промени драстично през последната година, се почувствала уязвима и прибегнала до чашката – нещо, което не може да скрие.

„За мен е малко трудно да говоря, но винаги съм ви казвала, че ще бъда честна с вас за това какво се случва с мен и докъде съм стигнала в моето възстановяване“, обяснява Кели.

„Започнах отново. Не се гордея с това. Но съм на прав път и тази седмица ще направя подкаст, където ще разкажа всичко за случващото се“, казва още тя.

Кели уточни, че в момента на записване на клиповете е трезва и че не иска никога да лъже последователите си за това как се чувства.

„Благодаря ви много за подкрепата и любовта ви“, добави Озбърн.

Щерката на Ози и Шарън Озбърн се сблъсква с алкохола още като тийнейджърка. През 2009 г. тя признава пред списание People през 2009 г., че по същото време е започнала да взима и наркотици, като започнала с течен викодин, който ѝ дали след проблем със сливиците. Заради зависимостите, тя ходи на рехабилитация и психолог няколко години.

„Или щях да умра, или щях да получа помощ... Реших, че искам да живея, че животът си струва и имам невероятно семейство и приятели. Защо тогава да бъда нещастна?“, разказва тя през 2018-а.

През август 2019 г. Кели Озбърн празнува две години трезвеност.

„Събудих се тази сутрин, чувствайки се преизпълнена с благодарност. Дори не мога да изразя с думи колко много се е променил животът ми през последните 2 години“, написа тя в Instagram.

Миналата година Кели реши да промени външния си вид и използва пандемията, за да отслабне – с над 40 кг. За това ѝ помогна операцията на стомаха, на която тя се подложи преди почти две години.

„Оперирах се. Не ме интересува кой какво мисли“, сподели Озбърн и започна да носи по-секси дрехи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари