IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Картър стана отново татко

26 април 2021 17 40

Съпругата му имала усложнения при раждането

БГНЕС

След два спонтанни аборта и тежко раждане, съпругата на Ник Картър от групата „Backstreet Boys“ го дари с трето дете. Това съобщи самият той в своя профил в Instagram, разказвайки за перипетиите, през които са преминали заедно.

„Щастливи сме да споделим, че бебето ни е вече тук. Но като родители знаем, че понякога нещата не стават така, както си ги планирал. Имаше известни усложнения, но всичко изглежда по-добре след първата нощ“, написа щастливият татко в социалната мрежа, където получи безброй поздравления.

Картър и жена му Лорън не уточняват какъв е полът на бебето, само посочват, че ще останат известно време в болницата, докато нещата се нормализират.

Преди да се похвали с щастливата новина, Ник притесни феновете си, споделяйки снимка от родилното. На нея той е със синя престилка, шапка на главата и предпазна маска, а текстът към снимката уточнява, че нещо не е наред и той се моли за своята любима и бебето.

Певецът и неговата половинка имат две по-големи деца – син на име Оди, който наскоро навърши 5 и дъщеричка Сорша – на годинка. Двамата обявиха в началото на годината, че двамата им малчугани ще бъдат батко и кака.

„3 бебета, толкова се вълнуваме“, написа Картър малко преди жена му да роди, снимайки се до огромния ѝ корем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари