IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маколи Кълкин стана татко, кръсти дъщеря си на покойната си сестра

17 април 2021 13 30

40-годишният актьор има дете от Бренда Сонг

Снимка: БГНЕС

Първородното дете на 40-годишния Маколи Кълкин и неговата любима, 33-годишната актриса Бренда Сонг, се е родило на 5 април в Лос Анджелис, съобщава Esquire.com. Отбелязва се, че теглото на детето е около 2,7 кг, бебето и майката се справят добре.

Малкото беше кръстено Дакота – в чест на сестрата на Кълкин, която загина под колелата на автомобил на пешеходен път през 2008 г. на 29-годишна възраст. На същата възраст умира и друга сестра на актьора. През 2000 г. от свръхдоза загива Дженифър.

Маколи и Бренда се запознаха преди няколко години по време на снимките на Changeland в Тайланд, режисиран от дългогодишния приятел на Кълкин Сет Грийн. По-късно влюбените започват да живеят заедно и имат домашни любимци: три котки, няколко риби, куче и папагал.

„Ние сме обзети от щастие“, каза двойката след раждането на детето. През 2020 г. Двойката споделя, че правят опити да имат бебе. Кълкин има неуспешен брак зад гърба си с актрисата Рейчъл Майнър. Двамата се женят, когато са на по 18 години и 4 години по-късно се разделят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

G ( преди 3 години )