IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маколи Кълкин: Готов съм за семейство

16 февруари 2020 15 00

Актьорът призна, че засега не бърза да се връща към киното

Снимка: Esquire

Маколи Кълкин. Името няма как да не ви говори нещо. Момчето, което стана известно едва на 10 години, е стъпвало в дома ви поне няколко пъти по Коледа. Надявали сте се да успее да защити дома си от нагли крадци, да види семейството си за празника и най-вече сте стискали палци вие да не забравите вашите деца сами у дома.

Точно така. Маколи Кълкин е онова русо момченце, което беше забравяно от семейството си две поредни Коледи. Кевин Макалистър искаше да бъде сам в голямата си къща, но никога не е предполагал, че всичките му братя и сестри ще му липсват толкова много.

„Сам вкъщи“ и „Сам вкъщи 2“ излизат на екран преди 30 години, когато Кълкин е на 10 години, но пък зад гърба си има вече 6 реализирани проекта. Все пак филмите за самотния Кевин са тези, които го превръщат в истинска звезда и милионер. За едно дете това е едновременно забавно и непонятно.

Кълкин 7

Снимка: „Esquire“

Все пак, кой може да се оправя с близо 20 млн. долара, когато все още е във втори клас? Затова тук се намесват родителите, които трябва да те държат изкъсо и да се разполагат с големите ти печалби докато ти не навършиш пълнолетие. При Кълкин обаче ситуацията е съвсем различна.

Като малък актьорът живее с още седем души в двустаен апартамент в Манхатън. Маколи има още пет братя и сестри, които не споделят същата съдба като него. Е, може би само един – Кийран Кълкин, който играе Фулър Маккалистър в двата филма „Сам вкъщи“.

Маколи Кълкин уверява феновете си, че е жив

Разбира се, фокусът не пада толкова много върху него, колкото върху по-големия му брат, но в момента Кийран е доста успял и тази година беше номиниран за награда „Златен глобус“. Двамата все още поддържат връзка и Кълкин дори го поздравява за номинацията. Все пак „Сам вкъщи“ не му се отразява по същия начин, както на Маколи.

„Наслаждавах се на това, защото бях добър и го знаех. Бях достатъчно умен, за да разбера кога получавам комплименти“, казва Кълкин пред „Esquire“.

Веднага щом първият голям чек влиза в сметката на момчето, баща му разбира, че той няма да бъде и последният. Проектите започват да валят един след друг и повечето от тях се оказват успешни. Други обаче показват, че Кълкин сякаш не иска повече да застава пред камера и публиката го усеща.

Кълкин 1

Снимка: „Esquire“

„Започнах да го чувствам като задължение. Казвах го, но никой не ме слушаше“. И истината е, че всички познаваха Маколи Кълкин, но той не познаваше никого. Родителите му никога не са били женени и се разделят, когато той е тийнейджър. Битката за попечителство над момчето продължава 2 години, тъй като в залог попадат и печалбите му.

Не е истина. Маколи Кълкин навърши 30

Кълкин обаче не иска да живее при нито един от родителите си и решава да се отдели от тях. „Премахнах имената и на двамата от моето и намерих човек, който да се грижи за финансите ми“. Въпреки това, той не смята, че животът му е бил труден. Признава, че баща му не е бил най-приятният човек, но това по никакъв начин не му е попречило на успеха.

„Виж ме: Богат съм, известен съм, имам прекрасна приятелка, хубава къща и невероятни животни. Чувствам се чудесно“.

В момента актьорът е във връзка с колежката си Бренда Сонг, с която се запознава през 2017 година на снимачната площадка на филма „Changeland“. Двамата имат две котки, риба, куче и един папагал. Кълкин признава, че със Сонг искат да създадат семейство и работят над това доста усърдно.

Освен че отделя огромно внимание на приятелката си, звездата ръководи и собствен сайт „Bunny Ears“, който създава през 2017 година. В момента екипът му се състои от 5 човека на постоянна работа и 25 фрийлансъри. Те създават дневно съдържание, както и подкаст, който се излъчва веднъж седмично. Имат и видеоканал.

Кълкин 2

Снимка: „Esquire“

Кълкин вече е записал около 100 епизода в подкаста си, в които осмива себе си и нещата, които се пишат за него в интернет. В първия сезон на поредицата си, той започваше всеки епизод с подигравка към името си, което доста често бива бъркано.

Другите дейности, които актьорът прави всеки ден, е да полива цветята в задния си двор, да рисува, да храни животните и да пише идеи в тефтерчето си. Прекарва по-голямата част от времето си у дома с приятелката си.

„Хората не осъзнават колко мил, честен и умен е той“, казва Бренда.

През 2008 година една от сестрите на Маколи е прегазена от кола и умира в болницата. Тя е една година по-голяма от него. „Последният път, в който ходих на църква беше, когато погребах сестра си“.

Кълкин 3

Снимка: „Esquire“

В такъв момент, Кълкин търси човек, към когото да се обърне. Приятел или роднина, на когото може да поплаче и да сподели най-тежките си мисли. В този образ влиза Майкъл Джексън, който се запознава с актьора след като „Сам вкъщи“ излиза на екран. Двамата бързо се сприятеляват и започват да прекарват голяма част от времето си в имението „Невърленд“.

Актьорът признава, че с Джексън често са се обаждали на различни хора по телефона, за да се шегуват с тях. Последният път, в който двамата се виждат е през 2005 година в тоалетните на съда в Санта Барбара. Тогава Кълкин е на 24, а Джексън на 46 години и присъстват на дело срещу Краля на попа.

Кълкин 5

Снимка: „Esquire“

Обвиненията към изпълнителя са за дрогиране и насилие над 13-годишно момче, което е било болно от рак. Кълкин е привикан от страна на защитата и трябва да разкаже какво точно се е случвало по време на срещите му с Джексън в „Невърленд“.

„Истината е, че той никога не е правил нищо с мен. Не съм виждал да прави нещо с други момчета“, казва актьорът.

Маколи е кръстник на дъщерята на Джако Парис Джексън. Двамата остават близки и до днес и дори той я е научил да краде лъжици от различни заведения. „Безобидно е“.

Кълкин 6

Снимка: „Esquire“

Колкото до актьорската му кариера, засега Кълкин не бърза да се връща към нея. Признава обаче, че е опитал да влезе във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, но прослушването не минало много добре.

„Бях катастрофален. Аз не бих се наел също. Всъщност, това беше първото ми прослушване от осем години“.

За да може да обясни по-добре живота си на дете звезда, Кълкин пише книгата „Junior“. Публикува я, когато е на 25 години и обяснява защо е избрал киното пред всяка друга професия. Вътре се разбира и как славата може да повлияе на едно 10-годишно момче.

„Има голяма разлика от това да си прекарваш добре и да си щастлив наистина. Повярвайте ми, аз го знам много добре“, казва той пред „Esquire“. Все пак признава, че е имало моменти, когато е събирал двете неща и тогава животът му наистина е бил в най-добрата си фаза.

Докато се появяват наркотиците. Твърди, че това е игра с огъня, в която много лесно можеш да изгориш. Въпреки това, той никога не е влизал в рехабилитационна клиника и никога не е прекрачвал границата толкова много, че да не може да се върне в правилния път.

Кълкин 4

Снимка: „Esquire“

Преди този път може би е бил следващият голям проект, следващият тлъст чек или пък някоя голяма покупка. Сега обаче, при новия Маколи Кълкин, правилният път е към дома, където е приятелката му, животните им, големият двор и комфортът.

Там, където той не е Кевин от „Сам вкъщи“, а просто Маколи или както го нарича Бренда Сонг – моят Мак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари