IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора не скучае в Австралия – залюби се с режисьора на „Тор“

27 април 2021 11 00

Певицата и Тайка Уайтити предизвикаха слухове за романс

Снимка: BGNES

Рита Ора предизвиква слухове за нова романтика с режисьора и сценарист на филма „Тор“ – Тайка Уайтити. 30-годишната британска певица с албански корени и 45-годишният носител на „Оскар“ споделиха в социалните мрежи своя много интимен кадър. На него двамата се прегръщат и определено изглеждат нещо повече от приятели.

От няколко седмици Рита се намира в Австралия и според феновете ѝ със сигурност ще се появи с малка роля в новия филм за скандинавския бог – „Тор: Любов и гръмотевици“, редом до Крис Хемсуърт, Натали Портман и Ръсел Кроу.

На снимката Ора и новозеландецът носят еднакви, комфортни пуловери на марката Gucci, с цветен дизайн и повтаряща се щампа с логото G.

Лицето на Тайка е скрито зад шапка, но феновете са разкрили самоличността му.

Последното гадже на Рита – френският режисьор Ромен Гаврас потвърди наскоро, че двамата са скъсали. Колкото до Уайтити, смята се, че той наскоро се е разделил със съпругата си Челси Уинстанли, от която има две дъщери.

Тайка стана известен и с това, че стана първият човек с маорски корени (коренния народ на Нова Зеландия), който получи награда „Оскар“ през 2020.

Иначе Рита се намира в Австралия по съвсем друг повод – тя е ментор в риалити шоуто The Voice, но вече папараците на няколко пъти я хващат да кара колело в компанията на Ръсел Кроу, което още повече засилва слуховете, че тя все пак ще участва в новата лента за „Тор“, където Кроу пък е в ролята на Зевс.

Тайка Уайтити

Тайка Уайтити с наградата си „Оскар“ за сценария на филма „Jojo Rabbit“; Снимка: БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари