IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арнолд Шварценегер: Дъщеря ми се страхува, когато държа внучката си

5 май 2021 11 00

Катрин Шварценегер роди Лайла преди около година

Снимка: БГНЕС

Оказва се, че отглеждането на пет деца не е достатъчно доказателство за родителските способности на Арнолд Шварценегер. Или поне не по стандартите на дъщеря му Катрин.

В шоуто на Джими Кимъл 73-годишният актьор отговаряше на редица въпроси, включително и за живота си по време на пандемия и дали се включва в грижите за внучка си Лайла. Момиченцето се роди през август 2020 година и е първо дете за Катрин Шварценегер и съпруга ѝ Крис Прат. „Да си дядо е чудесно. Единственото негативно нещо е, че ме кара да се чувствам стар“, пошегува се Арнолд. Той добави, че се гордее с дъщеря си и съпруга ѝ и смята, че те се справят чудесно с отглеждането на Лайла.

Актьорът разкрива, че момиченцето се наслаждава на всяка минута в семейната ферма, където свободно се разхождат декоративни магарета и коне. „Лайла е идвала няколко пъти у дома и често седи върху магарето Лулу или кончето Уиски. Смятам, че от нея ще излезе чудесен ездач“, похвали се Шварценегер. Относно това дали помага в грижите за детето, той отрича и обяснява, че Катрин не позволява никой друг да пипа дъщеря ѝ.

„Катрин много я пази. Винаги, когато докосна бебето, тя ми казва да не го правя по този начин, а по друг. Опитвам се да ѝ обясня, че съм отгледал пет деца и знам това-онова, но тя не чува и се страхува, когато съм близо до Лайла“, казва Арнолд. Според него, това е напълно нормално за всяка една майка, особено за дамите, които имат дете за първи път.

Освен за внучка си, Шварценегер беше помолен да коментира кандидатурата на Кейтлин Дженър за губернатор на Калифорния. Тя смята да замени Гавин Нюсъм, който в момента заема поста и е представител на Демократическата партия. Дженър ще се кандидатира от Републиканците. Според Арнолд, всеки има шанс да спечели изборите и смята, че населението иска промяна.

„Най-важното нещо е да имаш ясна представа какво искаш да направиш. Какви промени и защо точно ти трябва да станеш губернатор. Всичко друго няма значение, защото пресата винаги ще те атакува. Тя атакува мен, но в крайна сметка аз спечелих“, допълва той. Актьорът не разкрива дали Кейтлин му се е обадила за съвет, като заяви, че е близък приятел както с нея, така и със сегашния губернатор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари