IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лени Клум с мило пожелание към майка си Хайди

12 май 2021 10 50

17-годишното момиче отбеляза Деня на майката

Снимка: Getty

Лени Клум не пропусна публично да покаже колко много обича майка си Хайди.

На 9 май, когато в САЩ се отбеляза Деня на майката, 17-годишното момиче публикува няколко селфита с Хайди, за да покаже публично любовта си към нея. „Честит Ден на майката, мамо!! Обичам те“, написа тя в социалните мрежи. Лени вече уверено върви по стъпките на Хайди, като може да се похвали с няколко фотосесии за списания като Vogue и Glamour, като междувременно откри и Седмицата на модата в Берлин.

За корицата на германския Vogue Лени позира заедно с Хайди, което беляза и дебюта ѝ в света на модата. Двете дами изглеждаха почти еднакви, носейки цветни костюми. „Толкова съм развълнувана за първата си корица. Прекарах си чудесно на снимачната площадка и не мога да си представя по-добро начало. Благодаря ти, че беше до мен, Хайди Клум“, написа 17-годишното момиче в Instagram. След пробива последваха още няколко успеха, като дефиле на Седмицата на модата в Берлин и първата самостоятелна фотосесия за германския Glamour.

По-рано през месеца Хайди Клум сподели пред списание People, че е изключително горда с модния успех на дъщеря си. „Тя се справя чудесно. Искаше да бъде модел от доста дълго време. Най-накрая ѝ позволих, защото вече е на 16 и е достатъчно голяма“, казва моделката. По-рано през седмицата Клум отпразнува 17-ия рожден ден на Лени, споделяйки видео от дефиле на Victoria's Secret, състояло се през 2003 година. По това време Хайди вече е била бременна в четвъртия месец с най-голямата си дъщеря.

„Тук не вървя само аз по подиума. Ако се вгледам достатъчно добре, ще видя как започваш да се показваш, Лени“, пише Хайди под видеото. Тя допълва, че е обикнала дъщеря си още преди да се появи на бял свят и ще я обича до последния си дъх. Лени се ражда през май 2004 година, след като майка ѝ се разделя с италианския бизнесмен Флавио Бриаторе. През декември 2009 година момиченцето е осиновено от Сийл, за когото Хайди беше омъжена от 2005 до 2014 година. Двамата имат още три деца – 15-годишния Хенри, 14-годишния Йохан и 11-годишната Лу.

През 2019 година Клум се омъжи за музиканта Том Каулиц.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари