IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода: Хайди Клум и 16-годишната Лени

25 март 2021 16 30

Двете дами се снимаха без капка грим

Снимка: Getty

Каквато майката, такава и дъщерята!

Хайди Клум и 16-годишната Лени изглеждат по-скоро като близначки, а не като майка и дъщеря. 47-годишната моделка сподели снимка с най-голямото си дете, на която и двете не носят грим, а се наслаждават на естествената слънчева светлина. Освен че си приличат в лицето, Хайди и Лени са с почти идентични прически, като русите им коси свободно се спускат върху раменете им.

„Всичко тук е натурално“, пише Хайди, като добавя че на снимката няма филтри, гримове и каквито и да било други подобрения. Двете дами явно се забавляват, тъй като на следващата снимка се вижда как правят смешни гримаси към камерата.

След като направи профила си публичен миналата година, 16-годишната Лени споделя доста лични неща със своите последователи в Instagram. Тя разкри, че подобно на други младежи, се бори с упорито акне. „Проблемна кожа. Това също ще премине“, написа Лени в социалната мрежа под серия от снимки и клипове, на които показва лицето си. Много от феновете я поздравиха за това, че споделя истинските неща от живота и не прикрива проблемите си зад гримове и филтри.

Лени се сдоби с огромна слава, след като направи дебюта си в модната индустрия в началото на тази година. Тя се снима заедно с Хайди Клум за корицата на германския Vogue и впечатли всички със своята визия. Двете дами носеха цветни костюми и бяха боси. В предишни интервюта Хайди е казвала, че дъщеря ѝ може да се занимава с каквото иска, но ще бъде много радостна, ако Лени върви по нейните стъпки.

Точно така и стана, като 16-годишната красавица откри и Седмицата на модата в Берлин пред погледа на майка си. „Невероятно е да я гледам как работи, особено когато прави всичко сама, въпреки че аз винаги съм до нея на снимачната площадка. Тя не се страхува от камерите, защото е била с мен на много фотосесии и добре знае какво да прави“, казва Клум пред списание People.

Моделката добавя, че в ранните си години Лени винаги е искала да застава пред камерата, но Хайди не ѝ е позволявала докато не порасне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари