IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

16-годишната дъщеря на Хайди Клум показа проблеми с акнето 

12 януари 2021 14 40

„И това също ще отмине“, написа тя в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Дъщерята на Хайди Клум – Лени Клум сподели в Instagram неретуширана снимка на лицето си, на която показа проблеми с акнето. „Кожата ми е в лош ден“, подписа снимката дъщерята на Хайди и музиканта Сийл.

Биологичният баща на момичето е бизнесменът Флавио Бриаторе, с когото 47-годишният супермодел се раздели по време на бременността си.

Лени, която наскоро дебютира на корицата на немския Vogue с известната си майка, също публикува видео в историята си, припомняйки старата поговорка: „Това също ще отмине“. Последователите на начинаещия модел се възхищаваха на нейната честност и смелост, за да покаже това, което не е обичайно да се демонстрира в социалните мрежи и гланцови издания.

Други знаменитости също са говорили открито за борбата им с акнето: Кендъл и Кайли Дженър, Кейти Пери, Джъстин и Хейли Бийбър, Камерън Диас.
Освен Лени, Хайди Клум отглежда 15-годишния Хенри, 14-годишния Йохан и 11-годишната дъщеря Лу. Сега звездата е омъжена за Том Каулиц, китарист на Tokio Hotel.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари