IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум иска да вземе децата си в Германия, бившият й съпруг не позволява

21 август 2020 17 40

Тя и изпълнителят Сийл имат четири деца

Снимка: БГНЕС

Хайди Клум и бившият й съпруг Сийл явно ще водят ожесточена борба заради децата си.

Супермоделът е подала молба в съда, с която да й бъде разрешено да вземе наследниците си в Германия по време на снимките на предаването "Next Top Model". Сийл обаче не е съгласен и именно затова Клум моли съдът да се намеси. Причината за отказа на изпълнителя е пандемията от коронавирус, която все още върлува в Европа с пълна сила. Двойката има четири деца - Лени, Хенри, Джонан и Лу. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

В съдебния иск Хайди отбелязва, че тя и бившият й съпруг имат еднакво попечителство над децата, но те прекарват повече време с майка си. Клум твърди, че Хенри Самюъл, както е истинското име на Сийл, присъства косвено в живота на малчуганите и не се грижи толкова добре за тях. Именно затова тя иска да ги вземе със себе си в Германия. 

Клум е задължена да замине, защото е подписала договор да участва в шестнадесетия сезон на предаването "Germany's Nex Top Model". Снимките започват през октомври, а Хайди споделя, че винаги взима децата със себе си. Сега обаче нещата са различни и Сийл не е съгласен. "Добре съм запозната със ситуацията и с нужните мерки, които трябва да взема. Никога не бих поставила децата си в риск", пише супермоделът до съда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Звездата добавя, че досега предаването се е снимало в Лос Анджелис и по този начин децата й са оставали в Америка, но този път германският екип не може да влезе в САЩ заради пандемията. Клум казва, че е съгласна да промени част от договора за попечителство, ако Сийл се съгласи децата да пътуват до Европа. 

"Те ще имат триседмична ваканция за Коледа. Въпреки че децата трябва да са при мен тази година (защото прекараха миналата Коледа при Хенри), съм съгласна да му ги отстъпя и за този празник, ако той им позволи да пътуват до Германия". В иска се отбелязва, че изпълнителят има британски паспорт и ще може да посещава наследниците си, когато пожелае без да му се налага карантина. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Дъщерята на звездите - Лени, също се обърна към съда. Тя споделя, че обича и двамата си родители, но желанието на всички деца е да заминат за Германия с майка им. "Засега татко не ни пуска, въпреки че му изброихме няколко причини, поради които искаме да отидем", пише момичето. Детето добавя, че това е невероятна възможност за тях, защото по този начин ще могат да видят баба си и дядо си, които живеят в Европа. 

Лени се обръща и към баща си, казвайки му че шоуто ще се снима в Берлин, където няма толкова много случаи на COVID-19. Тя се надява родителите й да се разберат и скоро всички деца да заминат за Германия заедно с Клум.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Хайди Клум и Сийл официално се разведоха през октомври 2014 година след 9-годишен брак. Супермоделът се омъжи за Том Каулиц миналата година, след като музикантът предложи на Коледа с помощта на четирите деца. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари