IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

16-годишната дъщеря на Хайди Клум с първа корица за Vogue

11 декември 2020 15 30

Лени смело върви по стъпките на майка си

Снимка: БГНЕС

16-годишната дъщеря на Хайди Клум, Лени, току-що направи модния си дебют и със сигурност дизайнерите ще започнат да я следят с внимание.

Първите стъпки на Лени в индустрията бяха огромни, като застава на корицата на германския Vogue заедно с майка си. Двете дами са облечени в допълващи се костюми, като Лени е заложила на розов панталон, синьо сако и зелена тениска, а Хайди е обърнала малко цветовете, като розовото е за сакото, синьото за панталона, а блузата ѝ е в червено. Двете дами позират пред камерата без обувки, а Клум мило целува дъщеря си по бузата.

„Изключително щастлива съм от първата си корица! Много се забавлявах на снимачната площадка. Не мога да си мечтая за по-добро начало!!! Благодаря, че беше до мен, Хайди Клум!“, написа Лени в социалните мрежи, споделяйки снимки от фотосесията, заснета от Крис Колс. 47-годишната Клум също изрази своята гордост, като публикува корицата на Vogue и заяви, че дъщеря ѝ е нейната малка версия. „Толкова съм щастлива, че вече знаеш коя си“, допълва супермоделът.

Хайди признава, че животът на Лени невинаги е бил лесен, защото тя не е израснала като другите деца. Все пак, моделът се радва, че дъщеря ѝ се е превърнала в перфектната млада дама. „Кое при теб беше нормално? Израстването с трима различни бащи... и бих добавила, че нито един от тях не те нарани. Напротив – ти си самостоятелна млада дама, която работи здраво за своите цели. И по-важното – ти си чудесен човек, чието сърце е на правилното място“.

Клум ражда Лени през май 2004 година, малко след като се раздели с бизнесмена Флавио Бриаторе. През декември 2009-а момичето е осиновено от вече бившия съпруг на Хайди – Сийл. Супермоделът вече е омъжена за Том Каулиц, с когото сключиха брак през 2019 година. Според звездата, корицата на Vogue е най-доброто модно начало за дъщеря ѝ. „И дори да ми е трудно да те пусна на свобода, винаги ще правя това, което те прави щастлива и сбъдва мечтите ти. Винаги ще съм твоята горда мама“, завърши Клум.

Както много други деца на известни модели, Лени е получавала хиляди оферти за рекламни кампании, но досега майка ѝ винаги ги е отказвала. Причината е, че Хайди е искала да защити личното пространство на дъщеря си и да ѝ позволи тя сама да избере професионалния си път. „Сега вече е голяма. Кара кола, на 16 е и смятам, че вече може да влезе в модата, ако това иска“, казва тя. Добавя, че индустрията е чудесна, но включва много пътуване и отдалечаване от семейството. „Трябва да бъдеш доста силна, за да успееш“.

Освен снимките, дуото сподели и кратко видео, заснето за Vogue. В него майка и дъщеря говорят за връзката помежду им и кои черти от характера си виждат в другата. „Ти си ми най-добрият приятел, защото ти казвам всичко“, казва Лени в клипа. Хайди Клум и дъщеря ѝ се присъединяват към елитна компания дами, които са позирали заедно за корици. Тук се включват Синди Крофорд и Кая Гербер, Ванеса Паради и Лили-Роуз Деп, Кейт Мос и Лила Грейс Мос, както и Джери Хол и Джорджия Мей Джагър.

Ето какво споделя Лени пред Vogue

1. Не мисли майка си за готина

Когато Хайди задава въпроса дали Лени я мисли за готина, момичето категорично отговаря с Не. „Понякога начинът, по който се държиш, е странен. Например, когато танцуваш“, казва 16-годишният модел. Добавя, че майка ѝ е готина, когато е уверена в себе си, което се случва през по-голямата част от времето.

2. Винаги е искала да стане модел

„Беше въпрос на време да започна такава кариера. Първата оферта дойде, когато бях на 12 или 13 от марката Brandy Melville“, казва Лени. По онова време обаче майка ѝ е забранила да се снима, защото е било твърде рано. Тогава момичето не е разбирало ограниченията, но сега признава, че постепенно осъзнала, че всичко е било за нейно добро.

3. Не притежава много дрехи

В интервюто си за Vogue Лени разкрива, че през повечето време носи съвсем обикновени дрехи. Обича марки като Dickies, Wrangler и по-ежедневните тоалети. Дрешникът ѝ е относително празен, ако не броим няколко тениски, панталони и якетата. Тя често дава дрехите на сестра си или ги продава. Единственото нещо, към което е истински привързана, са хокейните панталони, които е откраднала от приятеля си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари