IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли разказа защо не се среща с никого след развода с Брад Пит

12 май 2021 17 40

Актрисата се е посветила на децата си

Снимка: БГНЕС

„Бранджелина“ се раздели преди почти пет години и оттогава нито Брад Пит, нито Анджелина Джоли имат сериозна връзка. 57-годишният актьор периодично е в центъра на вниманието поради ново романтично увлечение, но бившата му съпруга е изцяло фокусирана върху децата. В скорошно интервю Анджи разкри някои неща за личния си живот и ролите в семейството си.

„Отдавна не съм се срещала с никого. Вероятно имам твърде много „не“, споделя Анджи в интервю за E!News. „Имам шест много талантливи деца. Разбира се, събуждам се с мисълта: „Трябва да се уверя, че са добре“. Но честно казано, нещата се промениха преди няколко години. Сега те искат да се уверят, че мама е добре. Те се грижат добре за мен, ние сме страхотен екип. Имам голям късмет... и затова съм притеснена. Аз съм от тези, които винаги се притесняват, но ги обожавам.“

Джоли и Пит имат шест наследници – 19-годишния Мадокс, 17-годишния Пакс, 16-годишната Захара, 14-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Нокс и Вивиан. След развода актьорите се борят за попечителството над децата и досега никой от тях не мисли да прави компромиси.

Напротив, Анджелина дори започна обвинения в домашно насилие, което Брад сметна за поредната манипулация в съда. Двамата за малко бяха подобрили отношенията си, дори ходиха заедно на семейна терапия. Но след като актьорът бе забелязан с Никол Потуралски, взаимоотношенията им отново се обтегнаха.

Съвсем скоро и бащата на Джоли – Джон Войт, коментира връзката на дъщеря си. По думите му, проблемът между двамата е бил свързан със злоупотребата с алкохол от страна на Пит. Звездата сподели, че самият той се моли за Брад.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари