IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари говори срещу възпитанието си, трябва ли да е лишен от титли?

18 май 2021 10 40

Служителите в двореца са шокирани от думите му

Снимка: БГНЕС

Служителите на Бъкингамския дворец от няколко дни са в недоумение след поредното интервю с принц Хари, в което той унижава кралското семейство. Херцогът на Съсекс уверено заяви, че нито Елизабет II, нито принц Филип, още по-малко баща му принц Чарлз са в състояние да отглеждат деца нормално. Той отглежда сина си Арчи, без да се фокусира върху това, на което самият той е бил учен като дете.

„Хората са шокирани, че той би могъл да направи това с кралицата, когато херцогът на Единбург беше току-що погребан. Шокиращо и неуважително е да замесиш дядо си в това“, каза един от помощниците на кралицата.

Напрежението между херцозите на Съсекс и кралското семейство нараства. Според друг придворен Меган и Хари трябва да се откажат от титлите, ако не подкрепят политиките на семейството.

„Те не трябва да използват титли. Дори да ги имат, не бива да ги използват. Например как двойката отхвърля идеята за „Негово Кралско Величество“. Те просто трябва да са Хари и Меган. И ако откажат да направят това, трябва да обяснят защо“, каза той.

Според портала Daily Mail, не се предвиждат официални стъпки по отношение на лишаването на Меган и Хари от титлите. Но фактът, че дори служителите на Бъкингамския дворец вече са недоволни от поведението на херцозите, показва, че разделението е все по-дълбоко и по-дълбоко.

Съпрузите, разбира се, не искат да се откажат от използването на титли. Титлата херцози на Съсекс им помага да подпишат многомилионни договори и да говорят на най-добрите форуми в света. А това продължава да им носи високи доходи, не само имената Меган и Хари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари