IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Напрегнатата“ връзка между принц Уилям и Меган Маркъл

29 април 2021 08 40

Двамата едва ли ще успеят да подобрят отношенията си

Снимка: БГНЕС

След Мегзит принц Хари и Меган Маркъл буквално и преносно си тръгнаха от кралското семейство, като се преместиха в Калифорния със сина им Арчи. Ситуацията се влоши до критично състояние след излизането на скандалното интервю на херцога и херцогинята на Съсекс, в което съпрузите не само критично се изказаха за близките си от кралското семейство, но и ги обвиниха в расизъм. Хари направи първите стъпки към помирение с брат си и съпругата му на погребението на дядо им принц Филип, когато се върна в Лондон.

Близки до кралското семейство казаха, че принц Уилям и Кейт Мидълтън са показали добро отношение към Хари, но все още имат въпроси към Меган. Отбелязва се, че нивото на враждебност между Уилям и Маркъл е силно подценявано. Престолонаследникът е ядосан на някогашната актриса повече от година и нейните атаки срещу Кейт и кралското семейство в разговор с Опра Уинфри допълнително са изострили ситуацията.

„Много е казано за проблемите в отношенията между Хари и Уилям, Меган и Кейт – но най-вече напрежението е между Уилям и Меган“, цитира източника си журналистът Дан Уотън. „Уилям не може да се примири с начина, по който Меган се отнасяше към съпругата му. Кейт се опита да помогне, но усилията ѝ бяха изтълкувани погрешно. Последната капка беше публичното изявление на Меган, че Кейт я е разплакала. Тя отлично знаеше, че Кейт няма да може да отвърне на удара... Уилям смята, че това не е честно.“


Херцогът на Кеймбридж от самото начало беше скептичен към любимата на по-малкия си брат и го помоли да не бърза със сватбата, което Хари прие като лична обида. Уилям се притесняваше, че Меган е по-загрижена за личните си амбиции, но той оцени нейния принос към кралското семейство. Когато обаче херцогинята се опита да го потъпче публично, той спря да крие истинските си чувства. Смята се, че той дори е подкрепил решението (одобрено от Елизабет II) да забрани на Маркъл да взема бижута от кралската колекция, включително тези, принадлежащи на принцеса Даяна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари