IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи трейлър на общия проект между принц Хари и Опра Уинфри

18 май 2021 14 40

В The Me You Can't See множество звезди ще говорят за проблемите с психичното си здраве

Снимка: Getty

Принц Хари и Опра Уинфри ще атакуват стигмата около проблемите с психичното здраве.

В новия им документален проект, озаглавен The Me You Can't See, чиято премиера ще е на 21 май по Apple TV+, внукът на кралица Елизабет II и легендарната водеща, заедно с още куп звезди, ще разкажат за проблемите с психичното си здраве. Първият трейлър на емоционалната поредица беше пуснат преди ден и показва Хари и Опра, които седят един до друг и са напът да започнат разговор за психичното си състояние.

„По целия свят хората са в някакъв вид на емоционална, психологическа и физическа болка“, казва Уинфри в клипа. Заедно с Хари тя е създател и продуцент на епизодите, в които ще се обсъжда как светът грешно определя хората с психични проблеми като „луди“, „побъркани“ или „откачалки“. Според Опра, тази стигма е единствената пречка, която не позволява на всички нас да говорим открито за проблемите си.

В поредицата ще участват още Лейди Гага, шеф Рашад Армстед, звездите от NBA Демар Дерозан и Лангстън Галауей, актрисата Глен Клоуз и боксьорката Вирджиния Фукс. „Не разказвам историята си, за да популяризирам себе си. Минала съм през такива трудности и знам, че хората имат нужда от помощ“, казва Гага в трейлъра. Във видеото Хари казва, че търсенето на помощ не е знак на слабост, а точно обратното – показва, че човек е достатъчно силен, за да приеме проблемите си.

Съпругата на принца – Меган Маркъл – също се появява за кратко в клипа. Премиерата на The Me You Can't See е на 21 май по Apple TV+.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари