IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Трябва да разкажа своята история“: Бащата на Меган Маркъл се свърза с Опра Уинфри

30 март 2021 14 50

Томас Маркъл стигнал до дома на телевизионната водеща

Снимка: БГНЕС

Страстите около сензационното интервю на Меган Маркъл и принц Хари отшумяват. Сега обаче бащата на херцогинята на Съсекс Томас Маркъл отново се свърза с медиите. Говори се, че той е посетил къщата на Опра Уинфри в Монтесито и е принудил нейните помощници да ѝ дадат писмо.

В него господин Маркъл помолил телевизионната водеща да го интервюира, за да може да разкаже своята версия на събитията, предава OK Magazine.

Папараци са го снимали в имението на звездата. Интересното е, че имотът на Меган и Хари се намира на няколкостотин метра от къщата на Уинфри. „Томас изпрати писмо до Опра. Това не беше бележка за Меган и Хари, а за телевизионната водеща. Томас е гледал интервюто, което е взела с херцозите, и е почувствал, че той трябва да каже също думата си “, споделя източникът.

Заслужава да се отбележи, че още в началото на 2020 г. Томас обяви желанието си да говори с Уинфри. „Щях да напиша писмо до Опра с молба за възможност да се изкажа“, каза той по това време пред The Sun.

Интервюто на принц Хари и Меган Маркъл беше излъчено на 7 март. В него двойката разкри пола на детето, което очаква. Стана ясно, че ще имат момиче, а също така говориха, че има расизъм в кралското семейство и коментираха „Мегзит“.

След интервюто от кралското семейство отбелязаха, че херцозите на Съсекс продължават да са любими членове, а принц Уилям коментира, че във фамилията няма расисти. Също така той се е опитал да проведе разговор с брат си принц Хари, който обаче не се оказал ползотворен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари