IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие в дома на Джон Леджънд и Криси Тейгън

20 май 2021 11 00

Синът им Майлс стана на 3 години

Снимка: Getty

Криси Тейгън и Джон Леджънд най-накрая имат повод за празнуване.

След тежките месеци, в които семейството загуби неродения си син Джак, звездите могат да се усмихнат, тъй като най-малкото им дете – Майлс, стана на 3 години. Леджънд не пропусна да отбележи специалния ден, публикувайки няколко снимки на момченцето, което все повече започва да прилича на баща си.

„Този красавец вече е на 3“, написа изпълнителят под серия от снимки, които включваха и първите дни на Майлс в дома му. На един от кадрите Майлс се усмихва широко към камерата, облечен в черен потник и черни гащета, здраво стиснал синя количка в ръката си. На другите пък виждаме как момченцето си почива край басейна, носейки костюм на акула, как се е сгушил в майка си Криси Тейгън и как плува с баща си. Леджънд сподели и две бебешки снимки на Майлс, на които присъства и баба му Вилаилук Тейгън, както и една на вече порасналия си син, който носи тениска, къси гащи и червени маратонки.

Миналия месец семейството на Джон и Криси отново празнуваше, след като дъщеря им Луна навърши 5 години. Сега обаче фокусът беше насочен към Майлс, като баба му също използва социалните мрежи, за да отбележи рождения му ден. „Честит рожден ден, Майлс“, написа тя под няколко снимки, на които момчето се смее на дърво, гушнал се е в сестра си и баба си или пък се наслаждава на конна езда.

Миналия месец Тейгън и Джон споделиха пред списание People, че обожават да си стоят у дома с децата. „Обичаме да сме заедно около барбекюто и просто да се радваме един на друг“, казва Криси. Тя признава, че идеалната семейна ваканция е тази, на която всеки може да бъде себе си, без да се притеснява от папараците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари