IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Един бижутер стои зад годежния пръстен и халката на Ариана Гранде

24 май 2021 10 30

Перлата в първия носи скрита символика за нея

БГНЕС/IStockphoto

Годежният пръстен и халката на Ариана Гранде са изработени от един и същи човек – бижутерът Джак Солоу. Това съобщават световните медии след като стана ясно, че певицата е сключила тайно брак със своя любим.

„Сватбеният пръстен е от платина и диаманти“, съобщават от фирмата Solow & Co, които не пожелаха да коментират други подробности за него.
Пред Eonline.com Солоу потвърждава, че се е погрижил за изработката на халката, с която изпълнителката на 7 rings се заклела във вечна вярност към Далтън Гомес.

Брокерът на недвижими имоти предложи на Гранде през декември миналата година, а ето, че тази пролет двамата вече са съпруг и съпруга.

Годежният пръстен има скрита символика

Предполага се, че Ариана сама е избрала какво бижу да носи, съгласявайки се да се омъжи за 25-годишния си приятел. Пръстенът ѝ е асиметричен, с една перла и скъпоценен камък.

Най-вероятно дизайнът, направен по поръчка на Далтън, е свързан със семейната история на певицата.

„Баба ми е направила този пръстен специално за мен, за да ме пази. Перлата е от игла за вратовръзка на моя дядо“, коментира Гранде през 2014 г., показвайки реликвата, която пази близо до сърцето си.

И макар перлата към пръстена, сложен на ръката ѝ от Гомес да е по-голяма, най-вероятно тя е поставена до диаманта заради нейната баба, която много обича.

Според някои фенове, халката на Ариана Гранде, която е от платина и диаманти, също крие някаква история, свързана с роднините ѝ, на които тя дължи много.

Предстои да разберем дали изпълнителката ще сподели снимки от един от най-щастливите моменти в живота си или ще ги запази само за себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари