IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде ще оценява музикални таланти

4 април 2021 15 00

Изпълнителката се присъединява към предаването The Voice

Снимка: Getty

Ариана Гранде вече има сигурна работа за следващата година.

Изпълнителката обяви, че се присъединява към семейството на The Voice и ще оценява музикалния талант на състезателите. Тя ще замени Ник Джонас, а колегите ѝ на другите въртящи се столове остават Блейк Шелтън, Кели Кларксън и Джон Леджънд. Засега не е ясна причината за напускането на Джонас и кога точно са започнали преговорите между предаването и Ариана.

„Изненада! Не мога да опиша колко съм благодарна и развълнувана да се присъединя към Кели Кларксън, Джон Леджънд и Блейк Шелтън през сезон 21 на The Voice!“, написа Гранде под снимка, на която е седнала в познатия червен стол. Изпълнителката носи леопардов тоалет, а косата ѝ този път не е на опашка, а се спуска върху двете ѝ рамена. Звездата допълни, че Ник Джонас ще липсва на целия екип.

27-годишната Ариана говори за новата си роля и в официално съобщение, пуснато във вторник. Тя казва, че винаги е била фен на предаването и няма търпение да се състезава с другите треньори за най-добрите музикални таланти. „Нашият нов треньор е Ари и ние сме доволни от това“, пишат в официалната страница на The Voice.

Телевизия NBC, по която се излъчва музикалното състезание, също изрази задоволството си от привличането на Гранде. Вицепрезидентът Джени Грум казва, че изпълнителката има невероятен талант и успехът ѝ на сцената е неоспорим. „Радваме се да научим, че е фен на предаването и знаем, че това ще ѝ помогне да бъде по-добър треньор. Ариана е човек с голям опит в музикалната индустрия и ще се превърне в прекрасен ментор за следващото поколение таланти“, допълва Грум.

Последните няколко месеца са доста щастливи за Гранде. В средата на март тя спечели поредното си „Грами“ за колаборацията си с Лейди Гага и песента им Rain on Me. През декември пък изпълнителката обяви, че се е сгодила за Далтон Гомес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари