IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо, Мерил Стрийп, Ариана Гранде: Netflix събира А-отбора

15 октомври 2020 15 00

Вече нямаме търпение за следващия филм на платформата

Снимка: БГНЕС

Коронавирусът сериозно помрачи всичките ни планове за тази година и ни възпрепятства да се насладим на най-чаканите филмови премиери. Холивуд спря работа за няколко месеца, което се отрази на всички настоящи и бъдещи продукции. Постепенно процесът се завърна към обичайното си темпо, но все пак ще трябва да почакаме, за да видим любимите си заглавия на екран.

И за да утеши малко тъгата ни, Netflix ни зарадва с чудесна новина. От платформата постепенно разкриват имената на актьорите, които ще вземат участие във филма „Don't Look Up“. Режисьорът Адам Маккий събира на едно място истински звезден отбор, който със сигурност ще прикове милиони пред екраните. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filmthusiast (@filmthusiast) on

В сряда беше съобщено, че във филма ще участват Леонардо ди Каприо, Мерил Стрийп, Кейт Бланшет, Джона Хил, Тимъти Шаламе, Ариана Гранде, Матю Пери, Дженифър Лорънс и още много други. От официалния профил на Netflix в социалните мрежи описаха състава по най-добрия начин. 

„Актьорският състав във филма на Адам Маккий е абсолютно иконичен“.

И докато все още се опитвате да осъзнаете как тази подредба е била възможна, ще ви разкажем малко и за самия филм. „Don't Look Up“ е комедия, която разказва за двама астрономи, които трябва да предупредят човечеството за идването на огромен астероид, който ще разруши Земята. Те започват медийно турне из целия свят, но срещат изключително нисък интерес и голяма доза недоверие. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F.R.I.E.N.D.S persian fanpage (@friendspersian) on

Филмът ще предложи събиране на някои от звездите. Ди Каприо е работил със Стрийп през 1997 година по „Стаята на Марвин“, както и с Кейт Бланшет по „Авиаторът“. Освен че е много добър приятел с Джона Хил, двамата си партнират и във филма „Вълкът от Уолстрийт“. 

За да ви привлечем вниманието още повече, ако въобще това е възможно, ще ви кажем, че шестима от актьорите имат поне една номинация или награда „Оскар“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари