IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След годежа – родителите на Ариана Гранде се вълнуват за зетя

22 декември 2020 15 00

Вижте какво споделят за Далтън Гомес

БГНЕС

Ариана Гранде е в трескава подготовка за празниците. Макар и да имаше по-странна година – както всички нас, певицата ще я изпрати с хубави новини, защото само преди дни се сгоди. Така тя ще посрещне първата си Коледа със своя годеник. А според някои медии, нейните родители нямат търпение да го приемат в семейството.

Според източник на списание People, нейната майка и вторият ѝ баща приели положително новината за годежа.

„Не биха могли да бъдат по-щастливи, просто са толкова развълнувани“, обяснява той.

Малко след като певицата качи снимка с пръстена и каза, че е приела предложението, нейната майка – Джоан, сподели в Twitter:

„Толкова съм развълнувана да приветствам Далтън Гомес в нашето семейство! Ариана, обичам те много, също толкова и Далтън !!!!“.

Жената посочва, че е щастлива за дъщеря си, която най-сетне е открила любовта.

Братът на Гранде, Франки, също сподели няколко думи за бъдещите младоженци. „Толкова се радвам и на двама ви и съм толкова развълнуван да приветствам Далтън официално в семейството!“, коментира той и изтъкна, че годежът е само началото на един дългогодишен семеен живот, който ще бъде изпълнен с много любов и смях.

Според експерти, диамантеният пръстен, който Ариана е получила от любимия си, струва цяло състояние.

Изпълнителката и брокерът на недвижими имоти са заедно от януари 2020 г. Двамата са се изолирали заедно в Лос Анджелис в началото на пандемията и тогава се сближили още повече. Предпочитали обаче да запазят връзката си от камерите в самото начало.

Ариана потвърди официално, че си има гадже, като качи първите си снимки с него в Instagram през юни тази година. По-рано тя бе сгодена за комика Пийт Дейвидсън, но двамата се разделиха през октомври 2018-а.

27-годишната звезда все още не е коментирала смята ли скоро да вдигне сватба. Едно е ясно – тя е истински влюбена и щастлива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари