IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайната за перфектна фигура: Веган диетата на Ариана Гранде

19 август 2020 08 45

Изпълнителката е огромен фен на смутитата

Снимка: БГНЕС

Чийзбургер, пържола или паста? Нито едно от тези неща не попада в списъка на Ариана Гранде. Тя веднага би отказала, ако някой сложи нещо месно или млечно пред нея на масата. 

Ако все още не знаете, звездата реши да премине на веган диета през 2013 година и досега не е изневерила на себе си. През годините тя успя да направи безброй хитове, да се изкачи до върха на всяка музикална класация и да спечели награди „Грами“, VMA и „Изборът на публиката“. И това е само началото. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Независимо дали сте фен на Ариана или не, не може да отречете, че момичето е талантливо и успява да привлече на своя страна милиони последователи. Самата тя споделя, че успехът ѝ се дължи на веган режима ѝ, който ѝ дава много енергия, за да завърши задачите си. Звездата признава, че много харесва начина си на хранене и смята, че той е най-здравословният за нея.

Каква е веган диетата на Ариана Гранде?

„В Америка всеки си мисли, че ти трябва месо, за да се сдобиеш с нужния протеин“, казва Гранде пред списание „V“. Дълго време и тя е вярвала на тези твърдения, но всичко се променя през 2013 година, когато гледа „Forks Over Knives“. Любовта ѝ към животните също накланя везните към веганството.

Звездата обяви в Туитър, че променя начина си на живот и определи деня като най-щастливият в живота ѝ. „Обичам животните повече от някои хора“, допълва Ари. 

Ариана е италианка и е израснала, похапвайки си месо и млечни продукти. В момента обаче изпълнителката се е отказала от доста от родните ѝ ястия, защото е веган. Тя смята, че е яла достатъчно като малка и сега е време да спре. Звездата залага на зеленчуците и съвсем се е отказала от млякото, сиренето и кашкавала.

Обича японската кухня

Още през 2011 година Ариана признава пред фен, че е огромен почитател на японската кухня. Личният ѝ треньор – Харли Пастернак, споделя, че веганството не е попречило на звездата да си похапва от любимите ястия. „Тя обича дайкон, лотос и боб адзуки“, казва Пастернак пред Glamour.

Обожава горски плодове

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

През годините Гранде многократно е казвала, че обича ягоди. „Винаги съм яла по поне пет ягоди на ден. Това е любимата ми храна“. И въпреки че не публикува снимки с храна в Instagram, през април на 2015 година тя сподели, че си е купила цяла кутия с боровинки.

Ядки и Кокосова вода

Между храненията Ариана отново не изневерява на режима си и залага на ядки и кокосова вода. Тя винаги носи със себе си и двете неща, за да е сигурна, че ще има с какво да се подсили, ако някога огладнее. Най-любими са й кашуто и бадемите. „Те ми дават нужната енергия за работа през деня“, споделя тя пред Shape. 

Смутита

След като започва да работи с Пастернак, изпълнителката добавя към хранителния си режим и здравословните смутита. Според треньорката, в тях има само такива съставки, които влизат във веган диетата на Гранде и по никакъв начин не ѝ пречат на фигурата. Пастернак споделя, че смутитата са течна храна, която е препоръчителна за всеки трениращ човек.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари