IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Ариана Гранде

17 юли 2020 12 30

Изпълнителката беше заловена да напуска фитнес в Лос Анджелис

Снимка: БГНЕС

Както Дженифър Лопес, Ариана Гранде също продължава да спазва строг тренировъчен режим дори и по време на карантината. Наскоро изпълнителката беше заловена да напуска фитнес в Лос Анджелис и папараците успяха да снимат стегнатата ѝ фигура. Усилията в залата явно дават резултат, тъй като Гранде изглежда невероятно.

Звездата беше заснета да носи черен спортен сутиен, черен клин и кожено яке. Косата ѝ беше наполовина вързана, наполовина пусната назад, а визията ѝ беше допълнена от задължителната предпазна маска, която също беше в черен цвят. Коронавирусът покоси сериозно Америка, като случаите там постоянно нарастват, а някои от строгите мерки бяха върнати.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irune || ariana grande (@grandenine) on

Вътрешните части на ресторанти и барове, както и киносалоните са затворени в Лос Анджелис, но фитнесите отвориха врати преди няколко седмици, след като месеци наред останаха без работа. Гранде посети залата само няколко дни след 27-ия си рожден ден, който отпразнува с тематично парти. 

Идеята ѝ бе вдъхновена от филма „Midsommar“, в който главната роля е поверена на Флорънс Пу. Тогава Гранде за първи път публикува и снимка с новото си гадже – Далтън Гомес. Именно той, заедно с приятелите на изпълнителката, организираха целия купон. В момента Ариана използва социалната си платформа, за да подкрепя движението „Black Lives Matter“ и да насърчи феновете си да гласуват.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

На 29 май тя подкани всичките си почитатели да се борят за равенство между расите. „Чернокожите ни приятели се нуждаят от нас и от нашия глас. Трябва да се борим. Има много работа за вършене и само ние можем да се справим с нея“, написа тя в Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари