IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като кралицата на цветята – Ариана Гранде стана на 27

29 юни 2020 10 40

Певицата вдигна тематично парти

БГНЕС

Кралицата на цветята, но във хорър вариант. До тази визия се приближи Ариана Гранде. Само преди няколко дни тя отпразнува своя рожден ден, вдигайки тематично парти. 

В своя профил в Instagram звездата сподели, че нейните приятели са ѝ помогнали да заприлича на Дани – героинята на Флорънс Пю от филма „Midsommar“. 

Заради разпространението на коронавируса в САЩ, изпълнителката е купонясвала у дома. 

На кадрите, разпространени от Гранде в социалните мрежи, се вижда, че тя е заобиколена и носи на главата си диадема с флорални мотиви. Гримът ѝ също е специален – като подарък от Майкъл Антъни, който ѝ е нарисувал венчелистчета на клепачите и ѝ е поставил обемни изкуствени мигли. 

На празника на Ариана са присъствали най-близките ѝ, като всички са се снимали с цветни венци на главите. 

„Ариана си стои вкъщи с приятели. Тя се отнася много сериозно към спазването на социална дистанция и дни наред прекарва единствено с една подбрана група хора“, съобщава близък до певицата. 

Хитовата изпълнителка посреща рождения си ден като обвързана. От януари тя излиза с Далтън Гомес, което доскоро криеше от общественото пространство. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари