IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лав Хюит е бременна с бебе №3

19 май 2021 15 00

Актрисата обяви щастливата новина в социалните мрежи

Снимка: Getty

Семейството на Дженифър Лав Хюит скоро ще се увеличи с още един член.

Във вторник, 18 май, актрисата от сериалите „Шепот от отвъдното“ и „9-1-1“ сподели в социалната мрежа Instagram, че очаква още едно дете от съпруга си Брайън Халисей. „О, Боже! Имаме още едно бебе напът. Много се радвам, че най-накрая имам възможността да споделя тази новина с вас“, написа Лав Хюит под снимка, на която държи положителен тест за бременност.

Звездата вече е майка на 7-годишната Отъм Джеймс и 5-годишният Атикус Джеймс. Според нея, третата бременност е дошла като приятна изненада. „Винаги сме говорили за още едно дете, но не смятахме, че точно тази луда година е подходяща за това. Мисля, че досега успяхме да отгледаме две прекрасни деца, които ще бъдат чудесен пример за подражание“, казва Дженифър пред списание People. Тя допълва, че третата ѝ бременност е била красив, приятен и изненадващ подарък.

Феновете на сериала „9-1-1“ вече видяха как героинята на Лав Хюит – Маги – ражда първото си дете. Актрисата се шегува, че ролята ѝ със сигурност я е подготвила за следващите девет месеца. „Колегата ми Кенет Чой ми каза, че съм предизвикала съдбата. Най-лудото ми преживяване беше да родя на екран докато съм бременна в истинския живот. Това беше много интересно“, казва тя. Допълва, че въпреки честото гадене и умората, се радва, че ще има възможност да премине през вълнуващи месеци на очакване и планиране.

В момента Дженифър е на 42 години, като по този начин се включва в списъка с известни дами, които забременяха след 40-те. Компания ѝ правят Мила Йовович, която обяви бременността си на 43 години, Ева Лонгория, която роди на същата възраст, Джанет Джаксън, която пък се сдоби с първото си дете на 49 години, както и Наоми Кембъл, която преди дни съобщи, че е станала майка на 50.

Засега не е ясно точно кога се очаква третото дете на Лав Хюит, нито дали то ще бъде момиче или момче.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари