IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колежка на Нина Добрев и Иън Сомърхолдър проговори за раздялата им

21 май 2021 10 40

Клеър Холт работи с двамата в „Дневниците на вампира“

Снимка: Getty

Време е да се върнем в близкото минало и да си спомним една от най-известните двойки от телевизионния екран – Нина Добрев и Иън Сомърхолдър.

Двамата се запознават по време на снимките на сериала „Дневниците на вампира“ и започват връзка през 2010 година. Дълго време крият взаимоотношенията си, но феновете успяват на няколко пъти да ги засекат заедно на различни места, което в крайна сметка накара актьорите да признаят любовта си. За съжаление на почитателите им, Иън и Нина се разделят през 2013 година, като актьорът в момента е женен за Ники Рийд, от която има и дете.

Йън и

Снимка: Getty Images

Въпреки че прекъсват връзката си, Добрев и Сомърхолдър продължават да работят заедно по „Дневниците на вампира“ докато българката не напуска сериала след шести сезон. Решението ѝ обаче по никакъв начин не е било свързано с раздялата, както много фенове си мислят. Според Клеър Холт, която също участва за кратко във вампирската драма, Нина и Иън са били огромни професионалисти и не са позволили на личния живот да попречи на работата.

„По това време работех по другия сериал от поредицата – „Древните“ – и не знам точно кога се е случила раздялата. Но искам просто да ги поздравя, защото те се държаха супер професионално и не позволиха на ситуацията да се превърне в нещо странно и тягостно. Справиха се страхотно с всичко това. Но все пак сигурно им е било трудно“, казва Холт.

Самата Нина преди е казвала, че между нея и Иън няма лоши чувства и е напуснала „Дневниците на вампира“ по съвсем други причини. Тя поздрави бившия си за сватбата му с Ники Рийд и заяви, че все още е приятелка с колегата си и винаги ще го подкрепя. „Ние бяхме приятели много преди да започнем връзка и отново сме такива след раздялата“, казва актрисата пред E!News.

По време на наградите „Изборът на публиката“ през 2014 година дуото печели награда за най-добра двойка на екрана. Тогава звездите използват случая, за да се пошегуват с раздялата си, като речта им завършва с целувка по бузата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари