IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд – любов напук на критиките

17 юли 2020 14 30

Двамата са се харесвали дълго време преди да започнат връзка

Снимка: БГНЕС

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд определено попадат в графата за най-добра холивудска двойка. Те започват да се срещат през 2014 година и романсът им бързо се превръща в нещо сериозно. Двамата не се притесняват да показват любовта си публично и често споделят общи снимки в социалните мрежи. Само шест месеца след като започват да излизат, Иън предлага брак на Ники. 

„Те бяха приятели много дълго време. Винаги са се привличали, но никога не бяха свободни по едно и също време“, казва източник пред Us Weekly. Въпреки че много от феновете сметнаха предложението за брак като прибързано решение, Сомърхолдър и Рийд бяха на друго мнение. Те се ожениха на тайна церемония през април 2015 година в Малибу пред своите най-близки приятели и роднини.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on

Оттогава звездите често са засичани на ваканции или на светски събития, където не крият по никакъв начин любовта си. През 2017 година те посрещнаха и първородната си дъщеря Бодхи Рийд Сомърхолдър. Историята на връзката между Иън и Ники е доста интересна и често интригува техните фенове.

Началото

Не е много ясно кога точно Рийд и Сомърхолдър се запознават, но мнозина смятат, че е чрез общите им приятели. Сред тях е и Нина Добрев, която се срещаше с актьора от 2010 до 2013 година. Заговори се, че двамата дори обмислят сватба, но дотам така и не се стигна. Нина е доста близка приятелка с Ники и двете даже участваха в обща реклама за здравната система в САЩ. 

Когато Иън и Ники започнаха връзка, феновете на Добрев веднага обвиниха Рийд, че е предала приятелката си заради мъж. Канадската актриса с български корени побърза да опровергае слуховете и заяви, че все още е доста близка със съпрузите. „Не мисля, че има нещо странно. Мисля, че е чудесно. Защо всички да не сме приятели?“, каза Нина пред Анди Коен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on

Тя допълни, че много се радва за тях и за дъщеричката им, която смята за прекрасна. През февруари 2017 година Рийд също сподели своята гледна точка и написа в Instagram, че всички трябва да престанат с опитите си да провалят едно приятелство и помоли феновете да не създават излишно напрежение.

Иън и Ники имат еднаква страст

Не е чудно, че двамата актьори се разбират толкова добре. Те бързо се сближават покрай общата си страст за опазване на околната среда и грижа за животните. Двойката има у дома котки, кучета и коне и винаги се опитват да насочат вниманието към кризата с глобалното затопляне. Въпреки че се грижат за дъщеря си, Сомърхолдър и Рий често присъстваха на различни зелени инициативи, където дори изнасяха пламенни речи в подкрепа на планетата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on

Освен това съпрузите обожават да са сред природата. „Мисля, че това ни свързва най-много“, казва Рийд пред списание People през 2018 година. Тя добавя, че семейството ѝ се опитва да прекарва около 100 дни от годината на открито.

„Напускат“ света за 1 месец

Въпреки че Ники Рийд и Иън Сомърхолдър имат статута на звезди, двамата обичат да пазят личния си живот далеч от камерите. След раждането на дъщеря им през юли 2017 година, актьорите решават да си вземат 1 месец почивка от света. Тогава те се затварят вкъщи, не приемат гости, изключват телефоните си и не комуникират с никого.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on

Актьорите също така чакат няколко месеца преди да съобщят на семействата си, че ще имат бебе. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари