IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рут Колева на гости на Мария Бакалова в САЩ

25 май 2021 14 40

„Да бъде култура...“, написа певицата във Facebook

БГНЕС

Рут Колева и Мария Бакалова посрещнаха заедно Деня на светите братя Кирил и Методий,на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Това става ясно от публикации на певицата в социалните мрежи. От известно време тя е в САЩ, за да записва нова музика и явно е в близки отношения с актрисата, която бе номинирана за „Оскар“.

„Честит 24 май от мен и тези две прекрасни и невероятно талантливи момичета. Статуята зад нас ми напомня, че освен да празнуваме просветата и културата е важно да се борим за свободата на словото“, пише Рут.

Изпълнителката качи снимка, на която позира с Бакалова и нейна приятелка, на фона на Статуята на свободата.

„Да бъде култура, да бъде просвета, да бъде свобода!“, завършва пожеланието на Колева по случай празника.

Рут е в Ню Йорк от средата на месец май, където работи активно по нови парчета. От снимките ѝ виждаме, че в свободното си време тя обича да се разхожда из Times Square. А нищо чудно с Мария Бакалова да са били заедно и на някой български купон.

Междувременно бащата на младата актриса, за която научи цял свят след участието ѝ в „Борат 2“, гледа премиерата на комедията „Като за последно“ в Бургас. В нея дъщеря му си партнира с Васил Банов в главните роли. Във филма играят още Китодар Тодоров, Филип Аврамов, Антон Радичев, Станимир Гъмов, Яна Маринова, Герасим Георгиев – Геро, Малин Кръстев и други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари