IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дони сподели непоказвани снимки от сватбата

25 май 2021 14 50

С Нети отпразнуваха годишнина

БГНЕС

Дони сподели във Facebook непоказвани снимки от сватбата си. Поводът за качването им е кръглата годишнина от бракосъчетанието му с Нети.

„На този ден, преди 20 г. Продължаваме!“, написа певецът, сложил към публикацията си червено сърце и емотиконка на две ръце, слепени в знак на молитва.

На кадрите изпълнителят, който е доста по-едър, с дълга и чуплива коса, слага подписа си в ритуалната зала. Същото прави и актрисата, носеща дантелени ръкавици и бяла рокля с гол гръб.

„Честито! Радваме ви се много – креативни, интелигентни, взаимно поддържащи се и толкова уникално талантливи. Бъдете все тъй влюбени и задружни!“, пише последователка на музиканта и неговата половинка.

Броени дни преди годишнината, Дони сподели снимка със своята дъщеричка Лилия, направена край морето. Там той посрещна своя 54-и рожден ден, разбира се, в компанията и на Нети.

Любовта го вдъхновява за нови проекти

Наскоро Дони обяви пред бТВ, че скоро отново ще го видим на една сцена с Момчил. След повече от 20 години, в които той се отдаде на семейството и нови проекти, той е готов да пее отново с дуетната си половинка, с която „влезе“ в учебниците по музика. Освен това ще обикаля из страната на турнето с „Фондацията“.

„На 54 се чувствам по-добре от знания и умения в сравнение с преди 30 години. Не съм загубил енергията, но тогава тя бе първична, по детски. Имаше по-малко знания, но пък много експлозия от енергия. Сега тази енергия е овладяна и мога да върша повече неща“, коментира той.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари