IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода – Нети и майка ѝ Джилда

9 ноември 2021 14 50

Двете се откриха след 45 години търсене

БГНЕС

БГНЕС

Кръвта вода не става! Това сякаш е посланието на последната снимка на Нети Добрева, споделена в Instagram, с която тя успя да развълнува своите последователи. Там я виждаме с нейната майка, която тя откри след години търсене.

„Майка и дъщеря на разходка“, написа актрисата.

На кадъра актрисата се усмихва редом до Джилда Първанова-Алесиева, която ѝ е на гости в София. Макар и с не добър фокус, той ни показва, че приликата между двете е поразителна.

„Много ви се радвам и се надявам да имате време да наваксате всичко пропуснато“, „Джилда грее, насладете се, ама прекрасни стеее“, „Моменти, които са специални и остават за цял живот...“, коментират потребители на социалната мрежа.

Само за ден снимката на майка и дъщеря, които наваксват пропуснатите моменти, събра над хиляда харесвания и безброй положителни отзиви.

Както писахме преди повече от година, Нети, която е съпруга на певеца Дони, е била осиновена като бебе, като през годините винаги е усещала, че не живее с биологичните си родители. След смъртта на осиновителката ѝ, съмненията ѝ се потвърждават, след като тя намира документи.

„Баща ми беше лекар, майка ми физик, аз нямах никакъв интерес към тези науки, нямахме онази емоционална връзка помежду си. Дори чисто визуално не приличам на нито един от тях“, разказа тя в предаването „Търси се“ по бТВ.

На рождения ден на дъщеря си Нети научава, че истинската ѝ майка е жива и я търси близо 45 години. По-късно се среща с нея и разбира, че дори познава баща си – Петко Кръстев, с когото неведнъж е летувала на морето.

Днес Нети не само поддържа връзка с биологичните си родители, но и печели доведена сестра в очите на тв водещата Александра Кръстева, с която става много близка.

„Чувствам се нова, преродена, Силна. Чувствам се себе си след всичко това, което ми се случи. Щастлива съм, защото имам вече истинско семейство, което винаги ми е липсвало“, казва още Добрева.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари