IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Абитуриентски балове 2021 – кои са най-известните дванадесетокласници?

27 май 2021 16 30

Софи Маринова събира цялата рода за Лоренцо

БГНЕС

Всяка година по това време виждаме по улици и площади най-различни луксозни коли, украсени с балони, чиито клаксони свирят, а от прозорците им се показват абитуриенти. Някои надуват свирки, други крещят и отброяват от 1 до 12, а трети просто вдигат наздравици с алкохол в ръка. След като миналата година много завършващи 12-и клас нямаха истински бал, а само изпращане, при това с маски, заради разпространението на коронавируса, тази година като че ли нещата постепенно се нормализират.

Насрочени така, че да няма голямо струпване на абитуриенти и техните близки, много училищни балове вече се състояха, а ние за пореден път станахме свидетели на какви ли не рокли, костюми, нестандартни прически и скъпи возила.

Тази година насочваме вниманието ви към няколко известни дванадесетокласници и техните тоалети. Ето кои са те:

1. Никол Сланева

„Моето цвете порасна“. Това написа певицата Людмила Станева, съпруга на известния изпълнител Стенли, споделяйки снимки на тяхната абитуриентка.

На кадъра младото момиче си закопчава обувката, а нейната майка е използвала този момент, за да го щракне за спомен.

Никол, която преди няколко месеца издаде дебютната си песен, е избрала дълга рокля в златисто, по която има бляскави пайети. Противно на схващанията, тя не смята да се занимава сериозно с музика, а ще кандидатства в съвсем друга насока.

2. Дара Екимова

Дъщерята на Дими от група „Сленг“ и пиарката Ива Екимова, избра да отиде на изпращането в училище с дрехи по най-новите тенденции. Тя има известни родители, но и певчески талант, който доказа през последните няколко години.

„Беше дълго пътешествие. Не беше лесно. Имах си три приятелки, които направиха пътя по-приятен, по-весел и по-красив. Благодаря им. Те са безценни“, написа момичето в Instagram. И сподели снимки, на които се вижда, че носи сив гащеризон по тялото, който е съчетан със свръхшироко сако в нестандартен жълт цвят. Гримът ѝ пък е яркозелен, в тон със сандалите с каишки.

„Имах страхотни учители, които срещнах по този път, те бяха вдъхновители. Бяха всеотдайни, грижовни, обичащи да правят, което правят, отвъд измеренията на учителската професия. Те бяха ментори“, продължава Дара, която благодари и на своята майка за подкрепата през годините.

3. Рая Ваташка

Фолкпевицата Соня Немска също има повод да почерпи. Нейната дъщеря Рая завърши дванадесети клас и си избра елегантна рокля в прасковен цвят, който има леки златисти оттенъци. Гордата майка пък заложи на по-изчистен модел в лавандула – най-популярният в гардероба тази пролет.

„Моята дъщеря“, пише като хаштаг към кадрите, споделени от Соня Немска в Instagram.

4. Йоана Сашова

Финалистката от музикалния формат „Гласът на България“, която има уникални гласови данни, бе като истинска принцеса за бала. Певицата сподели няколко снимки, за да покаже красивата си дълга рокля и своите родители, на които дължи много.

„Дойде денят на моето завършване. Щастлива съм. Вярвах, че ще усетя как минава времето – уви, не бе така! Едно е сигурно и знам. Ще дам всичко от себе си, за да създавам най-красивата история и ще я нарека Живот“, коментира тя към снимките с модела, който е избрала за бала.

Талантливата изпълнителка е празнувала в Кюстендил, като освен на рокля с бродерия, се е спряла и на бижута с истински кристали, които са ръчна изработка.

5. Джералдин Тодорова

Единствената ученичка в риалити формата „Игри на волята“, която бе и най-малката участничка, показа, че младите хора са умни и могат да постигнат много, стига да имат желание. Джералдин Тодорова, която се изявява като инфлуенсърка след отпадането от шоуто, помоли своите последователи в социалните мрежи да ѝ помогнат в избора на рокля.

„В крайна сметка останах с колебание между две рокли, а феновете бяха избрали черната рокля. Но след като отидох в магазина, за да си я купя, в последния момент ми предложиха да пробвам тази. Когато я облякох, си казах: „Това е моята рокля!“ Много се харесах и избрах нея! Това е изненада за феновете“, сподели тя пред Нова тв.

Дванадесетокласничката вече е приета в университет „Дюк“ в Северна Каролина, но все още не е съобщила официално дали ще замине да учи там.

По думите на дванадесетокласничката, за нея завършването е огромна промяна в живота.

Кои други известни родители имат повод да почерпят за децата си?

Не бива да пропускаме Софи Маринова, чийто син – Лоренцо, празнува своя бал съвсем скоро. Заради работата си в „Като две капки вода“, певицата тепърва ще вдигне голям купон в Етрополе, на който ще присъства цялата ѝ рода. Разбира се, на партито, от което ще очакваме снимки, ще пеят и много нейни колеги и приятели.

Рапърът Ванко е другата българска звезда, която черпи тези дни. Щерка му – Ивана Главчева, която завършва в Пловдив, избра къса сребриста рокля и сандали на висок ток за бала си. А нейният татко не пропусна да се похвали, като сподели една снимка с нея в своята история в Instagram.

Предстои и балът на Белослава Хинова – най-успешният български модел зад граница. Тя завършва Националната гимназия за приложни изкуства „Свети Лука“, но все още не е споделила с какъв тоалет се е появила на изпращането в София.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

ГП ( преди 2 години )
Нямат нито вкус, нито култура на обличане. Важи за абсолютно всички, изтипосани в тази статия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Тита ( преди 2 години )
Дара пее супер, но какво е сложила ??? Ластичният колан на баба си ли?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар