IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бални рокли – как да изберете подходящата?

10 юни 2020 17 30

Вижте кои са най-новите тенденции

IStockphoto

Коронавирусът промени плановете на много абитуриенти. Заради социалната изолация, те трябваше да завършат училище онлайн и да пропуснат баловете си. Доста не можаха да си купят костюми и бални рокли, защото имаха само изпращане, при това при спазване на дистанция и противоепидемичните мерки. Сега, когато всички се връщаме към нормалния си ритъм на живот, някои ще наваксат пропуснатото като празнуват – със семейството или съучениците си. 

Както традицията повелява, много роднини ще се съберат на едно място, за да видят порасналото си дете в официални дрехи, на прага на отварянето на нова страница от живота му. Те ще направят всичко възможно, за да му оставят скъп спомен от завършването на 12 клас. И независимо дали абитуриентът ще празнува с най-близките или ще отиде на късен бал в някой курорт, ще му трябва нещо ново, което да облече. 

Кои са актуалните тенденции в балните рокли? 

Момичетата винаги се вълнуват много повече от момчетата, когато дойде време за бала. Дори и да нямат истинско празненство със съучениците, те са готови да похарчат много пари, за да станат истински принцеси. 

Балните рокли, които са най-актуални на пазара в момента, са тези с V-образни деколтета. Те са подходящи за момичета с по-голям бюст и тънка талия. Има и модели с гол гръб, украсени с камъни, дантела, различни принтове. 

Роклите с 3D цветя, както и тези, изработени от материи с блясък, също са на мода. 

Както и миналата година, така и през тази, моделите бални рокли, разкроени в долната част, с някакъв акцент на талията, също са доста търсени. 

Освен дългите рокли, влачещи се по земята, тези, чиято дължина е до и над колената, също са актуални. При тях V-образното деколте може да е заменено от тип „лодка“, като разкрива хубаво рамената и част от гърба. Надолу може да са леко разкроени. 

Тъй като асиметрията властва в стила ни през всички сезони на годината, ще я видим и по роклите. По тях ще има рамки в различни размери, разположени по нестандартен начин, както и дупки на кръста, които се завръщат. 

По-обемните ръкави ще са хит в балните и ежедневни рокли за това лято, като много от по-официалните модели ще разполагат само с един, изработен от фина материя, падащ свободно. 

Тъмносиньото е цвят номер едно за балните рокли, но освен него, пастелните тонове, светлолилавото, както и блестящосивото, също са актуални. Разбира се, няма да забравим и тъмночервеното, в което всяка жена изглежда страхотно. 

Ето няколко от най-предпочитаните модели бални рокли: 

***

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари