IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Херцогинята на Кеймбридж – наричайте я просто Катрин!

27 май 2021 18 00

Съпругата на Уилям с мил жест към деца в Шотландия

БГНЕС

Продължава обиколката на принц Уилям и съпругата му Кейт в Шотландия. Една от спирките на двойката бе в окръг Оркни, където тя бе посрещната радушно от местните жители. Вместо да ви покажем поредните тоалети, на които заложи херцогинята на Кеймбридж, ще ви разкрием един жест, който тя направи към малко момченце, което не знае коя е.

„Ти ли си принцът?“. Така мнозина нарекоха видео, разпространено в социалните мрежи след като Мидълтън оставя за малко половинката си и се спира до група деца, която иска да я види.

„Аз не съм принц, аз съм херцогинята на Кеймбридж. Повечето хора ме наричат Катрин“, казва Кейт на момченцето, което след време ще осъзнае колко интересна среща е имало.

„Много е приятно да се запознаем с всички вас. Разглеждали ли сте всички лодки? Много е готино, нали?“, каза още тя, общувайки с малчуганите.

Преди срещата с децата, на която съпругата на принц Уилям за пореден път доказа, че е „човек на народа“ точно като покойната принцеса Даяна, двамата посетиха Европейския морски енергиен център, до който те стигнаха с лодка.

Върнаха се там, където пламва любовта им

Уилям и

БГНЕС

Третият ден от обиколката на Уилям и Кейт започна доста сантиментално. Те се върнаха в университета, където преди близо 20 години се запознават и влюбват един в друг – „St. Andrews“. За последно те стъпват там няколко месеца преди сватбената им церемония.

За да насърчат младите хора да прекарват повече време навън, а не пред компютрите и мобилните телефони, двамата представители на британския кралски двор се включиха в инициатива за рисуване на сърца на тревата. Те разговаряха със студенти и преподаватели, за да разберат през какви предизвикателства са преминали заедно по време на обучението в условия на пандемия.

Пазят химията помежду си и до днес

„Между тях определено имаше химия“, спомня си състудентка на Кейт Мидълтън. Пред списание „People“ Лора Уоршауър разказва, че Уилям се запознава с нея в първи курс и винаги, когато двамата са заедно в едно помещение, той ѝ обръща доста внимание.

„Когато седяхме на обяд в трапезарията и двамата си говореха, беше невероятно да видим колко естествено беше това, как имаха толкова много неща да си кажат. Поглеждайки назад, те имаха всички тези малки моменти“, разкрива още тя.

Днес херцогът и херцогинята на Кеймбридж, които се разделят за кратко преди отново да се съберат и сключат брак, пазят още онази химия, която се усеща между тях още в студентските им години. И с посещението на университета им те имат възможност да си припомнят първите им трепети като двойка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари