IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит спечели делото за съвместното попечителство над децата си

29 май 2021 13 30

Анджелина пък се жалва, че не са ѝ дали възможност за честно дело

БГНЕС

Брад Пит спечели делото за съвместното попечителство над децата си, след като съдията не позволи на наследниците му от Анджелина Джоли да свидетелстват срещу него в съда.
Джоли и Пит се разделиха през 2016 година и оттогава, вече 5 години, водят съдебна битка за съвместно попечителство над пет от шестте си непълнолетни деца.

Решението на съда идва два дни след като 46-годишната актриса се оплака публично, че съдията е попречил на нейните тийнейджъри да свидетелстват в съда, което според нея е направило процеса „несправедлив“.

Съдия Джон Удеркирк постанови 57-годишният актьор от „Седем години в Тибет“ да увеличи значително времето си с 5-те си непълнолетни деца – Пакс (17), Захара (16), Шайло (14) и близнаците Вивиан и Нокс (12).

брад пит

Снимка: БГНЕС

Най-големият осиновен син на двойката – Мадокс, който вече е на 19 години, сам ще избира с кого ще прекарва времето си. Решението на съдията се основава на обширни показания на хора, които са прекарвали времето си с децата на холивудската бивша двойка, включително психотерапевти и детегледачи.

Неотдавна Анджелина подаде жалба до съда срещу въпросния съдия, твърдейки, че той няма да позволи на непълнолетните тийнейджъри да свидетелстват и следователно „неправилно изключва доказателствата, свързани със здравето, безопасността и благосъстоянието на децата, които са от решаващо значение за хода на делото.“

Не е ясно за какво се отнасят тези доказателства или защо Анджелина е искала децата да свидетелстват, но се предполага, че е свързано с твърденията ѝ за домашно насилие. Малко след раздялата им през 2016 г., Брад беше разследван за малтретиране на децата си, след предполагаема свада между него и Мадокс на борда на частен самолет. Брад беше освободен от тези обвинения два месеца по-късно.

Тогава Анджелина заяви, че иска развод заради „здравето на семейството“. Близък до Пит, наскоро каза пред HollywoodLife: „Единствената цел на Брад е да може да вижда децата. Негов приоритет е това, което е най-добро за децата. Той иска да прекарва повече време с тях, а приоритетът на Анджелина е да му попречи.“

Очаква се Джоли все пак да обжалва решението на съдията, което значи, че тази правна битка скоро няма да приключи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари