IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадокс реши да свидетелства срещу Брад Пит за домашно насилие

22 март 2021 14 50

Разводът между Пит и Джоли става все по-жесток

Снимка: БГНЕС

Преди дни стана ясно, че 45-годишната Анджелина Джоли има намерение да съди 56-годишния Брад Пит за домашно насилие. Актрисата вече има подкрепата и на 19-годишния си син Мадокс, който е решен да свидетелства в съда срещу баща си.
Разводът на Бранджелина се оказа доста сложен и изключително напрягащ. Някогашните съпрузи още не могат да разделят попечителството над децата си. Двамата се опитаха да оправят отношенията си и с помощта на семеен терапевт, но и това не помогна.

Мадокс реши да свидетелства в съда срещу баща си по делото за попечителство над децата. От брака двамата имат общо шест, като Мадокс вече е пълнолетен. Говори се, че именно след скандал в самолет между него и Пит идва и решението за развод на Джоли.

„Мадокс вече даде показания като пълнолетен в продължаващия спор за родителските права. Подобен акт не е много ласкателен за Брад. Мадокс не използва фамилията на Пит като своя, освен ако не става дума за официални документи. Иска да смени фамилията си с тази на Джоли, но актрисата не подкрепя решенията на сина си“, споделя източник пред Us Weekly.

Очаква се в близко бъдеще да се явят и другите наследници на известните актьори. Това обаче ще бъде възможно само ако и двамата родители дадат съгласието си. Съдът вече е поискал тяхното разрешение.

Заслужава да се отбележи, че Брад няма обтегнати отношения с всички деца. Например 14-годишната Шайло каза, че иска да живее с баща си. „Брад е спокоен. Той е уверен, че ще прекарва повече време със своите наследници. И сега се надява, че Шайло скоро ще се премести при него. Винаги са имали близки отношения“, споделя източник, близък до звездното семейство.

Между другото – случайно или не, новината за домашно насилие, което Пит евентуално е упражнявал върху семейството си дойде в унисон с информацията, че Шайло иска да живее при Брад.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари