IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Томпсън се оплака от бельото си за „Круела“

31 май 2021 08 40

62-годишната звезда се пошегува с костюма си

БГНЕС

Тези дни всички говорят за специалния епизод на „Приятели“ и премиерата на „Круела“. Дори и да не сте голям киноманиак, няма как да не се поинтересувате за какво иде реч. Снимки, разкази и любопитни подробности за продукциите са навсякъде. И докато едната вече бе официално представена на публиката, за другата тепърва ще говорим. Ема Стоун, която е в главната роля на филма на Disney, вече впечатли с костюма си, появявайки се с него на премиерата в Лондон. Но една нейна колежка също привлече вниманието на медиите, разкривайки подробности от снимачния процес.

Двукратната носителка на „Оскар“ Ема Томпсън, която играе Баронеса фон Хелман, призна, че е имала проблем не само с костюма си в лентата, но и с бельото, което определя като „предмет за изтезания“.

„Не обичам да нося бельо постоянно. Спрях да нося бельо отдавна“, казва тя в интервю за Lorraine, в което участва и колежката ѝ Ема Стоун.

62-годишната британска актриса се пошегува, че би се чувствала много по-добре, ако не трябвало да носи въпросното долно облекло за снимките.

„Не обичам удобното бельо. Намирам удобното бельо за неудобно“, добавя тя. И сравни влизането в него с изстискването на тубичка с паста за зъби. Или казано накратко – ужасно досадно и неприятно преживяване!

„Чувствам се неудобно, опитвайки се да изглеждам стройна и модерна, защото не съм. И сега ми е позволено да не съм“, каза Ема Томпсън в интервю за списание Vogue, говорейки за образа на баронесата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари