IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хиляда момента нежност: Ариана Гранде сподели снимки от сватбата

31 май 2021 10 50

Певицата показа мигове от тайната церемония

Снимка: БГНЕС

На 15 май 27-годишната Ариана Гранде се омъжи за 25-годишния Далтън Гомес, който управлява луксозни недвижими имоти в Калифорния. Тайната церемония се състоя в имението на попзвездата в Монтесито, което тя придоби миналата година за близо 7 милиона долара.

Ариана обяви годежа си през декември миналата година, показвайки луксозен годежен пръстен в Instagram, но сватбата ѝ стана известна благодарение на нейни близки. Изпълнителката потвърди слуховете, като публикува трогателни кадри от тържеството в Instagram.

За знаменателното събитие певицата избра рокля на Вера Уанг, която подчертава нейната грациозна фигура и татуировките, които означават много за нея. Гранде например татуира на шията си фраза от любимия си филм „Закуска в Тифани“ – „mille tendresses“ („хиляди нежности/целувки“).

Булката допълни истински нежния си образ с къс воал. Феновете и приятелите на Ариана не могат да спрат да се възхищават на нейната красота и не престават да поздравяват нея и Далтън за началото на семейния им живот.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари